2777
2789
عنوان

زندگی در امارات

625 بازدید | 27 پست

سلام دوستان شوهر خواهر شوهرم  یه رفیقی داره شیرازین اما امارات هست پیشنهاد کار داده بهش برای عطرو اینا گفته کسی هم می‌شناسی بیار حالا شوهر منم میخواد بره البته اینم بگم خواهر شوهرم میره باهاش ولی من چون بچه ام فعلا مدرسه ان نمیشه شوهرم میگه من میرم شما تابستون بیاین خیلیم تحقیق کردم در مورد کشورش هزینه ها مدرسه البته اون طرف گفته تا یکسال هزینه اقامت و خروج خوراک میدم پولتون جمع کنید بعدش خونه بگیرید ماهی شصت میلیون گفته میدم برای خودمم کار هست ولی من نمی‌دونم بمونم ایران یا برم 

یاد گرفتم دیگه از هیچ‌کس هیچ توقعی نداشته باشم و این حالمو بهتر کرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فک و فامیلای خودش موندن ک بیاد شماها رو ماهی ۶۰ ملیون بده خرچ و همه چی هم بده ی چیزایی چ جوری باور میکنین

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

ماهی شصت تومن تو ایران هم زندگی متوسطه یه کشور دیگه درامد پایینی محسوب میشه

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

ببین در حالت کلی این چند ساله کشورهای عربی خیلی جای خوبی واسه پول سیو کردن شدن ،حتی دوستای ما از اروپا رفتن اونجا واسه اینکه در چند سال می شه پول خیلی زیادی سیو کرد ،مالیات هم ندارن .اما خوب تحقیق کنید ،مبلغ پول رو هم به ریال ایران حساب کن بالاخره خرج زندگی که تو امارات به تومن ایران نیست .

امارات واقعا کشور خوبیه برا زندگی 

فقط آب و هواش به نظر من زیادی گرمه و شرجیه که اگه مشکلی ندارید از اون بابت چیزی نیس

زندگی راحت‌تر و پر از رفاه

اینجا هیچی نداره واقعا

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

دوستان واقعا ماهی شصت تومن برای مهاجرت زیاد نیستا

چرا همه تعجب کردین همش ۷۰۰ دلار میشه!

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

شصد میلیون حتی تو ترکیه پول خیلی کمی هست چجوری تو امارات میخوای زندگی کنی ؟؟ بعدم این قضیه بک مشکلی توش هست طرف فک فامیل خودش بزاره کنار به شما بگه ؟ احتمالا یک خلافی میخواد بکنه

اینقدرزود باور نکنید

طرف رفبقشه از لحاظ کاری که درست میگه اما میگم اول اونا برن ببینیم چجوریاس

فک و فامیلای خودش موندن ک بیاد شماها رو ماهی ۶۰ ملیون بده خرچ و همه چی هم بده ی چیزایی چ جوری باور م ...

ن فامیلای خودشونم هستن صادرات خاویار داره دبی اونا فرانسه هستن یه تعدادی هم دبی ایجیشم امارات معلم هستش تو مدرسه ایرانیا

برو دلت ب چی خوشه اینجا من بودم با سر میرفتم....البته این نظر منه

البته با شوهرم اختلاف دارم اما چون بچه دارم نمیتونم جدا شم گفتم اگر اوکی بشه میرم اونجا سرکار پولی جمع میکنم تا ببینم بعد چی میشه چون با پول اونجا درآمد اونجا اینجا میشه شاهانه زندگی کرد

ماهی شصت تومن تو ایران هم زندگی متوسطه یه کشور دیگه درامد پایینی محسوب میشه

آره اونجا پول کارمندی این قیمتش هست اما هزینه ها مث ایران نیست چن برابره

البته با شوهرم اختلاف دارم اما چون بچه دارم نمیتونم جدا شم گفتم اگر اوکی بشه میرم اونجا سرکار پولی ج ...

اگه واقعا شصت تومنه نمیشه شاهانه زندگی کرد

حقوق همسرم شصت تومنه واقعا یه زندگی خیییلی معمولی داریم