چند گرم طلا برای آینده و زندگی یه دختره مجرد واقعا خوبه قبل ازدواج واقعا واسم سوال شد؟
فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است
نه کلا میگم چقدر خوبه خود یه دختر قبل یه زندگی مشترک داشته باشه واسه اینده هر چه بیشتر که اره 😂💚 همه اینو میخوان
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا عاشقتم و جز تو هیچ پناهی ندارم‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›همه چیزهایی که برایشان جان دادم، اکنون به یاد آرزوهای بر باد رفته در دل شبهایی سرد تبدیل شدهاند. آنچه روزی به دنبالش بودم، حالا در تاریکی گم شده است
حس میکنم باید باشه حتما عقیده منه طوری هست که فکر میکنم نباشه زشته 😅
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هرچقد بیشتر بهتر، اما این بسته به توانایی مالی شما دارهمعمولی 100 تا 200
گرم منظورتون هست؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲۰۰ گرممممممم چخبرهههه کی انقد طلا داره اونم یه دختر مجرد
آدم مستقل باشه و درآمد داشته باشه میتونه به مرور بخره
بعدشم من که گفتم بستگی به توانایی مالی
یه مورد دیگه قرار نیست اینا رو موقع ازدواج تحویل شوهرو خانواده اش بده که، جمع میکنه برای خودش پس انداز که إن شاء اللّه زیاد شد تبدیل میکنه به احسن مثل خونه و ماشین
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند، و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند.... تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دل آرام بخواهیم نه دریای آرام...
ولی در آخر تو زندگی مشترک هزینه میشهنمیدونم ارزششو داره یا نهمن خیلی تلاش میکنم ماشین بخرم ولی وقتی ...
زندگی مشترک اسمش روشه، اگه اینجوری باشه پسراو آقایون هم میتونن بگن واسه چی تلاش کنیم که یه نفر دیگه از راه برسه اون لذت و بهره اشو ببره این طرز تفکر اشتباهه
اما چیزی که ارزشمنده اینه آدم داره از حاصل دسترنج خودش استفاده میکنه اون حق مالکیتی که با تلاش خودتو دست آورد خودت بوده خیلی لذت بخش
یه خانوم وقتی با تلاش خودش خونه میخره به اسم خودش ماشین میخره به اسم خودش و ازشون استفاده میکنه یه خانوم قدرتمندو محترم
ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند، و چون دریا آرام شد، خود را اسیر صیاد دیدند.... تلاطم زندگی حکمت خداست از خدا دل آرام بخواهیم نه دریای آرام...