2777
2789
یعنی چی ؟درست گفتم؟

ن منکه نمیدونم چطوریه 

ولی این شخصی ک باهاش حرف میزنم هم درست نیست 

بعد گفتی اون یکی هم درست نیست 

بخاطر همون گفتم چ انتخابای بدی دارم 😂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا چیزی که من حس کردم خیلی به عشق وعاشقی فکر میکنی

من چی از من چه حسی داری

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

ن منکه نمیدونم چطوریه ولی این شخصی ک باهاش حرف میزنم هم درست نیست بعد گفتی اون یکی هم درست نیست بخاط ...

ببین بعد ابن دوتا کسی قسمتت میشه که خیلی خوبه اونو توی سه وعده دیدار میکنی شاید سه روزه شاید سه هفته وشاید سه ماه

نامزد بودی جدا شدی یا احیانن خاستگاری داشتی که دوسش داشتی اما به سرانجام نرسیده ،،درسته؟

نه یه پشه نر هم سراغم نیومده 💔🤣 دانشگاهم همه دخترن 

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

شما رو ثروتمند دیدم ...در رفاه هستی وبیشتر به مادیات علاقه داری تا مساله عشق وعاشقی واین حرفا

تقریبا درسته ولی به مساله عاطفی هم نیاز دارم شوهرم حسش بمن چ دوستم داره تازگیا بحثمون شد ایا پشیمونه