2777
2789
عنوان

احساس گره در گلو

123 بازدید | 12 پست

چندماهی احساس می کنم گلوم تحت فشار هست انگار دارم خفه میشم وقتی هیجان زده میشم هم بدتر میشه حتی صحبت کردنم سخت شده. دکتر هم رفتم ازمایش تیروئید هم دادم . دکتر گفت لب مرز کم کاری تیروئید هستم ولی هنوز دچار اون هم نشدم. گفتم گریه کنم شاید بهتر بشه ولی گریمم نمیگیره دوستان چه باید کرد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دارم. امسال کنکور دارم در واقع

برو روان پزشک بگو برات قرص کم ضرر تجویز می کنه. یا هم برو ورزش و... خلاصه راهشو پیدا کن استرسو کم کن. هم به آزمونت لطمه می زنه هم به جسمت

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من اینجوری شدم چندماه انگار ک بغض داشتم .بهترشدم چندماه بگذره خوب میشی نگران نباش فقط نباید ناراحت ب ...

بیشتر اذیت بودن موقع صحبت کردن ناراحتم میکنه

پس یعنی بیشتر از استرس و اینا هست؟

بله. استرس آدمو داغون میکنه. خودت شاید ندونی ولی اون زیر زیرا تو عمق ذهنت یه دفعه می گیره و ول میکنه. ذهنت بهت میگه اگه قبول نشم چی میشه. بشم. چی میشه.... هزار تا فکر دیگه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

بله. استرس آدمو داغون میکنه. خودت شاید ندونی ولی اون زیر زیرا تو عمق ذهنت یه دفعه می گیره و ول میکنه ...

اره واقعا فقط منتظرم این پروسه ی لعنتی تموم بشه