2777
2789
خرجی بهم میده چیه چقدر توهین امیز راجب زنا حرف میزنین مگه طفل ناقص عقله بهش خرجی بدن

من پیامتو بایه یه نفر دیگه اشتباه گرفتم خواهر توهین امیز چیه خوب خانمی که خودش سرکار میره خودش درامد داره خانم خاندار از شوهرش خرجی میگیره دیگه کجاش توهین امیز من خودم یه درامد جزیی دارم ولی بازم خرجی چیزی داششته باشم از شوهرم میگیرم میشه خرجی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماهی ۴۰همسرم درآمد داره بهترین چیزا رو میخوریم و می‌پوشیم همه هم حسرتمون دارم و مطمئننم ماهی ۳۰تومنم کفاف میده🙃

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
اینجا میگن با 7 8 تومنم دارن زندگی میکننخب الان بدونی که چی بشه؟ میخوای کمکشون کنی؟!

توهم فقط به اینو اون بپر

از دست نی نی یار ها روانی شدم  سابقه ۴بار تعلیق شدن دارم  

با درآمد میانگین ۴۰ تومن همیشه همسرجان میگه ندارم 

البته دوتا بچه دارم و ماشین هم نداریم بخاطر شغلش روزی چندبار با اسنپ رفت و آمد میکنه و بیشتر درآمد میره واسه راننده اسنپ

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

احتمالا پس اندازم نمیکنیدقسطم ندارید

قسط یکی برا لوازم خونه داشتیم ماهی پنج تومن که تقریبا ۵ ماهی هست تموم شده 

۲ تومنم شوهرم قسط وام ازدواج میده 

نزدیک پنج تومنم ی قسط دیگشه برا ماشین 

پس اندازم داریم معمولا جمع میکنیم .. یا طلا میشه یا کمک ب والدین یا صرف ماشینی چیزی 

ایا شما قسط و وام خونه هم میدین؟

نزدیک ۷ تومن قسط داره

یه قسط ۵ تومنم داش ک شکر خدا ۴ ماه پیش تموم شد 

خونه هم قسطی برنداشتیم شوهرم پس انداز داشت و من طلاهامو فروختم ی مقدار از هزینه عروسیمونم کم کردیم گداشتیم برا خرید خونه ‌ی جای نقلی گرفتیم ..

ولخرجیا از نظر من ولخرجیه شاید 

مثلا من پارسال لباسای عیدم نو مونده دیگه امسال چیزی نگرفتم 

شوهرمم همینه کلا کم خرجیم 😅