2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

64 بازدید | 11 پست

من امسال دوازدهم انسانیم

قصدمم کنکور زبانه

درسم خوبه معدلم ۱۹ و نیم شده اما سر هیچ و پوچ معلم فسلفه‌م باهام لج کرده و الان که از مدیر و همه‌ی معلما اجازه گرفتم که تایم باقی مونده رو نرم و کنکورمو بخونم همه اجازه دادن ، جز اون

بهمم گفته اگه نیای مستمرتو ۱۰ میدم بابام اومد حتی جواب سلامشم نداد یعنی در این حددد..

اگه نمره مستمرمو ۱۰ بده من نهاییمو چند بشم قبولم؟ یا اگه دانشگاه ازاد رفتم چقدر تاثیر داره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم هردواگر چه رتبه‌ای بیاریم حدودا میشه قبول شد ازاد و ؟

بستگی داره که چه زبانی بخوای بخونی کدوم دانشگاه و ...،از تو سایت ها ببین اینو خیلی درجریان نیستم

به نظرم فقط کلاسای این معلمتون رو برو بقیه رو نرو اگه واقعا کوتاه نمیاد

بستگی داره که چه زبانی بخوای بخونی کدوم دانشگاه و ...،از تو سایت ها ببین اینو خیلی درجریان نیستمبه ن ...

لج منم داره درمیاره اخه

یعنی چی که به مرد ۶۰ ساله فقط بخاطر اینکه با تو حرف بزنه اومده مدرسه بعد تو حتی واینمیستی سلامشو بدی ؟

لج منم داره درمیاره اخهیعنی چی که به مرد ۶۰ ساله فقط بخاطر اینکه با تو حرف بزنه اومده مدرسه بعد تو ح ...

آره واقعا خجالتم داره،کارش خیلی بد بود

ولی نمیشه کاریش کرد😕

آره واقعا خجالتم داره،کارش خیلی بد بودولی نمیشه کاریش کرد😕

کارمای همه‌ی اینکارا برمیگرده 

استرس کنکور کمه ، باید استرس این ادم بیخودم بکشم

مرسی عزیزم جواب دادی ♥️

کارمای همه‌ی اینکارا برمیگرده استرس کنکور کمه ، باید استرس این ادم بیخودم بکشممرسی عزیزم جواب دادی ♥ ...

قطعا عزیزم،بی احترامی و این لج و لجبازی های معلمت کارما داره

خواهش میکنم عزیزم،کاری نکردم🧡🙂

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز