2777
2789
عنوان

طلام گمشده

4419 بازدید | 35 پست

بچه ها ۲ملیون طلا تو خونم غیب شده 

تو رو خدا نظری چیزی سراغ دارید پیدا شه 

فک کنم کسی برده

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من 

میدونم دعای اشیا کمشده هست تو نت سرج کن 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همراه با نذر و دعا یکم فک کن ببین کی میتونه برداشته باشه

یا خودت کجا بردیشون

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝
ببین مادر بزرگ من میگفت هر وقت چیزی گم شد روسری گره بزنید پیدا میشه.

😕

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝
ايه ي 6 سوره ي طارق را 21 مرتبه بگو صد در صد تضميني  انه و علي رجعه ي لقادر

منم دیروز یه لنگه گوشوارم گم شد. این آیه همینه که نوشتید؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜
همراه با نذر و دعا یکم فک کن ببین کی میتونه برداشته باشه یا خودت کجا بردیشون

نمیدونم والا 😭😭😭

اونایی ک امضام رو میخونید لطفا بگید یا احب من کل حبیب به نیت من