2821
2789
عنوان

مادر شوهر

179 بازدید | 9 پست

رفتم خونه مادر شوهرم شبم موندم که اشتباه کردم رژ مایع میبلین ۲۴ ساعت زدم که اصلا پاک نمی شد میسلارم نداشتم آقا ما یکم از روغن این زدیم روی دستمال بزنیم به لبمون کلا اونور بود ولی فضول داشت سمت منو می پایید  بد خودش چهره اش رو یکجوری چندش آور کرد گفت چرا اینجوری میکنی یعنی یکجوری خودشو چهره  شو چندش آور کرد که اصلا همینجوری موندم گفتم این روغن این چرا اینجوری میکنه شب اونجا خوابیدم اما تا صبح گریه کردم دلم شکست و ناراحت شدم صبح زودم رفتم  چرا این کارو کرد ؟؟؟ کلا از من بدش میاد بین منو جاریم همش فرق میزاره خیلی عذاب کشیدم اون شب 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نفهمیدم الان‌دل شکستنت برای چی بود

خب‌ پاک نمیکردی بعضیا رو وسایلشون حساسن

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

اتفاقا از خداتم باشه ازت خوشش نمیاد ، مادرشوهرا اکثرا زبون تلخ و فتنه هستن ، زندگی آدمو خراب میکنن ، رفت و آمدتو باهاش کم کن ، مادرشوهر خودمم خیلی فضوله ، از رفتاراش عصبی میشم ولی چون عروس اولشون باهاش قهره ، فقط به من توجه میکنه و حوصلشو ندارم چون همش حرفاش با تیکه هست

فقط 22 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامانی کی میای تو دلم؟👶چشم انتظارتم🤰و بالاخره ۱۷ اسفند ۴۰۴ بی بی چکم مثبت شد😭😍خدایاشکرت🌱مامانی تو قشنگ ترین هدیه ی تولدم شدی🎊🥹💕۲۴ اسفند ۴۰۴ رفتم دیدم قلب کوچولوت تشکیل شده،قربون قلب کوچولوت بشم🥹💓5 اردیبهشت تو سالم بودیو دکتر احتمال داد که یه گل دختری،امیدوارم به سلامت بغلت بگیرم مامانی🤱