2777
2789
عنوان

خیانت

99 بازدید | 3 پست

چرا اکثر مردا خیانت میکنن واقعابرای چند همسری آفریده شدن  آقایون جواب بدن کم دیدم مردی که وفادار باشه اکثرا اگرم خیانت نکرده باشن ولی چشم چرونی میکنن

چندهمسری مال زمانی بود که مردها تو جنگ شهید میشدن و زنان بیوه زیاد بودن برای همین هر مردی میتونست چندتا همسر داشته باشه و با زن های بیوه ازدواج کنه. نه الان

و نور بر تاریکی پیروز است...🦁☀️

چندهمسری مال زمانی بود که مردها تو جنگ شهید میشدن و زنان بیوه زیاد بودن برای همین هر مردی میتونست چن ...

الان که دیگه قانون هم این اجازه رو نمیده و توان مالی همدندارن دوتا زن اداره کنن ولی لامصبا هرطور شده چه با صیغه چه با دوست دختر داشتن جبران میکنن

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیانت دو طرفه هستش و نمیشه گفت برای کدوم جنسیت بیشتر هستش 

یکسری ها مریض جنسی هستن و قابل درمان نیستن 

ولی سر منشا اصلی خیانت کمبود هستش ، کمبود عاطفی ، جنسی و... 

به شوهر خودت محبت نکنی ، کافیه یکی دو خط قربون و صدقه شوهرت بره چه بخواد چه نخواد سمتش جذب میشه ، پس باید بتونی شوهر خودتو تامین کنی ، و بالعکس اون هم تو رو از هر نیازی بی نیاز کنه و مکمل هم دیگه باشید 

یه جایی خونده بودم گاهی رفتار مادرانه همسران باعث خیانت آقایون خصوصا در سنین بالاتر میشه

اینکه مثل یه مادر باهاش رفتار کنی باعث میشه بره برای خودش یه معشوق دیگه پیدا کنه