2777
2789
عنوان

چقدر ما ساده ایم

121 بازدید | 7 پست

تو شهر کوچیک زندگی میکنم ،اصلا هرچی  اتفاق بیفته ،من نه کنجکاوم بدونم چیه یا چه خبر شده 

کلا کنجکاو نیستم وعلاقه ندارم به این چیزا 

اطرافیانم هم به خاطر همین بهم نمیگن خبر هارو،بعد مردم حرف درمیارن ،میگن لابد چون میره خبر چینی میکنه یا زیر آب زنه بهش نمیگن،چقدر ما ساده ایم 

هیچ کاری نمی‌کنیم وکاری به کار کسی نداریم ،فضولی هم نمی‌کنیم، بازم حرف درمیارن

اوففففف

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

بهترین کارو میکنی اینجوری ذهنت ارومه.اصلا درستش همینه.براتون صلوات فرستادم عزیزم

از خون جوانان وطن لاله دمیده.ازماتم سرو قدشان سروخمیده.چه بدرفتاری ای چرخ،چه بدکرداری ای چرخ،سر کین داری ای چرخ..نه دین داری نه آیین،نه آیین داری ای چرخ! صدای( بهنام درویشی) وقتی با بغض به مامانش میگفت توپ تانک مسلسل دیگر اثرندارد،به مادرم بگوئید دیگر پسر ندارد...تا قیامت تو گوش منه.. کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کارو میکنی اینجوری ذهنت ارومه.اصلا درستش همینه.براتون صلوات فرستادم عزیزم

اللهم صل علی محمد وال محمد

امضات،،، انشالله هر خیره خدا سرراهت بزاره

گاو 🐂اگه بره تو قصر، شاه🫅نمیشه.❌️...ولی قطعا قصر طویله میشه...

باورت میشه منم تو محیط کوچیکم و خیلی از مردم رو نمیشناسم و حتی علاقه ب دونستن زندگیشون ندارم. وقتی ت ...

دقیقا 

جلو ادم اینجوری میگن ولی 

پشت سر آدم حرف در میارن این گیجه

تو فکر و خیاله 

با ما نیست

چون علاقه ای نداریم بفهمیم تو جامعه چه خبره 

چقدر حرف درمیارن 

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

اللهم صل علی محمد وال محمدامضات،،، انشالله هر خیره خدا سرراهت بزاره

مرسی عزیزم برا دل مهربونت.امیدوارم شمام هررچی از خدا میخای جلو راهت بذاره

از خون جوانان وطن لاله دمیده.ازماتم سرو قدشان سروخمیده.چه بدرفتاری ای چرخ،چه بدکرداری ای چرخ،سر کین داری ای چرخ..نه دین داری نه آیین،نه آیین داری ای چرخ! صدای( بهنام درویشی) وقتی با بغض به مامانش میگفت توپ تانک مسلسل دیگر اثرندارد،به مادرم بگوئید دیگر پسر ندارد...تا قیامت تو گوش منه.. کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران