2821
2789
عنوان

شوهرمو زدم😐

4526 بازدید | 116 پست

بچه ها دیشب با شوهرم دعوام شد شدید 

سر اینکه زود عصبی میشه بعد برای اولین بار بهش گفتم اشغال و کثافت🤦🏼‍♀️بعد کلی هم زدم تو گوشش کتکش زدم 

ولی اون خیلی جلو خودشو گرفت و فقط هرچی میکفتم میگفت تویی بعد گفتم میخام جدا بشم و کارمون داشت ب جدایی میکشید ک دیگ نتونستم و بغلم کرد 

بعد ک‌کتکش زدم دیگ ساکت شد منم چن بار هی زدم تو گوشش 🤦🏼‍♀️بعد آشتی کردیم خوب شدیم ولی هنوز ا دستم ناراحته مطمنم ب روم نمیاره

چیکار کنم از دلش در بیاد دارم مبمیرم 

الان ی استوری تو اینستا گذاشته 

از صبحم چت کردیم زنگ نزده میگف سرم شلوغه 

اشکام بند نمیان بخدا نمیخاستم اینجوری شه فقط میخاستم ادب شه🤦🏼‍♀️

فرزند ایران و جان فدای میهن🕊️♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

قبلا مردا زنارو میزدن حالا اوضاع عوض شده

هیچی،هیچ کار نکن زمان همه چیو درس میکنه

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

خسته نباشی دلاور

موفق باشی پهلوان 😐😐😐

بدون‌تو؟ منی‌نیست. بدون‌تو؟ رویایی‌نیست. بدون‌تو؟ شبی‌نیست. بدون‌تو؟ حرفی‌نیست. بدون‌تو؟ شادی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ هیچی‌نیست. بدون‌تو‌؟ زندگی‌ای‌نیست. بدون‌تو؟ قلبی‌نیست. بدون‌تو؟ دنیای‌پر‌از‌گل‌نیست. بدون‌تو‌؟ چشمانی‌نیست‌که‌من‌ببینم. بدون‌تو؟ من‌همیشه‌یک‌قلب‌شکسته‌دارم. ️.         اخه دورت بگردم من دشمنت نبودم ک اینطوری نابودم کردی:) ️ 

ولش کن بابا بیخودی چرا حرص میخوری

خیلی بد زدمش🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️صب دیدم پیام داده دیگه منو‌نزن هنوز گوشم داغه

فرزند ایران و جان فدای میهن🕊️♥️

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792