2777
2789
عنوان

چرا ی آدم خوب نمیاد سراغم

97 بازدید | 10 پست

من ۲۸ سالمه 

شاغلم تو اجتماعم قیافه خوبی دارم روابط زیادی دارم آداب معاشرتم خوبه 

ولی تا این سن هیچ موردی نداشتم 

دوستام از ۱۷_۱۸ سالگی داشتن ازدواج کردن 

الان بچه های اونا ۶_۷ سالشونه 

دخترای کوچیکتر از خودمم دارن ازدواج میکنن حتی ی سری هاشون بچه هم دارن 

ولی من هیچوقت آدمی برام نبوده که بیاد جلو این حس خوبی بهم نمیده مگه من چه ایرادی دارم چه مشکلی دارم 

ی وقتا حس خیلی بدی بهم دست میده پیش خودم میگم دیگ هیچوقت نمیتونم ازدواج کنم 😔

دخترایی و میشناسم که نه درسی خوندن نه شاغلن نه اونقدر ارتباطات خوب ولی تونستن تو سن کمتری از سن من ازدواج کنن و بهم میخورن 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

دخترایی که درس نخوندن و شاغل نشدن آپشن های بیشتری دارن چون مرد ها معمولا میرن سمت دخترایی که تو یه سری موارد از خودشون پایین تر باشه

تحصیل، درآمد حتی گاهی اعتماد بنفس ..

اگه هر کسی سمتت نمیاد خوشحال باش یعنی انقدر پیشرفت کردی انقدر سطح انرژیت بالا رفته که آدم های معمولی رو به پایین تو مسیرت قرار نمی‌گیرن به وقتش موارد خیلی بهتر میان تو زندگیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل اینکه شما خودت اجازه اینکه کسی حتی وارد زندگیت بشه رو نمیدی حتی یک پیام بدن سریع بلاک میکنی در رفتارت تجدید نظر کن ، واینکه الان عصر ارتباطاته نمیگم تو اینستا شوهر پیدا کن نه  ولی حداقل یکی بهت نظر داره سریع از صد جا بلاکش نکن 

دخترایی که درس نخوندن و شاغل نشدن آپشن های بیشتری دارن چون مرد ها معمولا میرن سمت دخترایی که تو یه س ...

۲۸ سالم شده وقتش دیگ کیه 

۴ سال بهم میگن به وقتش به وقتش

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین
مثل اینکه شما خودت اجازه اینکه کسی حتی وارد زندگیت بشه رو نمیدی حتی یک پیام بدن سریع بلاک میکنی در ر ...

آره عصر ارتباطاته ولی من دلم نمیخاد تو مجازی با کسی آشنا شم

۲۸ سالم شده وقتش دیگ کیه ۴ سال بهم میگن به وقتش به وقتش

آخه ازدواج مثل گواهینامه نیست که بگن ۱۸ سالت شد دیگه می‌تونی بری بگیری 

باید ارتباطات خودت و خانواده ات زیاد باشه و فرصت آشنایی بدی

معرف های ازدواج .. سایت آدم و حوا و ..