2777
2789

فکرنمیکنم ربطی داشته باشه. یا ویروسه یا یخ کردی و باید شکمت رو گرم‌نگه داری تا خوب شه. چیز های سفت و نفاخ هم نخور. ان شاءالله مشکلی نیست

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس نیازی نیست برم دکتر

به نظر من الان نیازی نیست مگه این که ادامه دار باشه. بازم اگه دوستان میگن خطرناکه پیگیری ضرر نداره

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)
به نظر من الان نیازی نیست مگه این که ادامه دار باشه. بازم اگه دوستان میگن خطرناکه پیگیری ضرر نداره

وای یبار هم اینجوری شدم ۲ ساعت بعدش خونریزی کردم البته خدا دو شکر به خیر گذشت

سلام دوستان با عرض معذرت از دوستم که داخل تاپیکش اینو میذارم من آزمایش بتا دادم بتام شده 2083  پایین برگه آزمایشگاه یه نمودار کشیده از برج شش تا امروز یه خط صعودی داره بتا زیاد میشه زیرشم نوشته انجام آزمایش های مربوط به سلامت جنین از 11ماهگی انجام میشود  

کسی می دونه یعنی چی

وای یبار هم اینجوری شدم ۲ ساعت بعدش خونریزی کردم البته خدا دو شکر به خیر گذشت

اگه اینجوریه پس حتما پیگیری کن. ان شاءالله که مشکلی نیست

سلام دوستان با عرض معذرت از دوستم که داخل تاپیکش اینو میذارم من آزمایش بتا دادم بتام شده 2083 پایین ...

سلام. مبارک باشه. شما برج شش تو اون آزمایشگاه آزمایش بتا دادید و این نمودار برای اونه. یعنی تغییر بتا از برج شش تا الان. کلا اگه آزمایش مشابه رو تو یه آزمایشگاه انجام بدی دفعه بعدی برات نمودار تغییر روند رو میکشه. مثلا من چندبار آزمایش قند تو یه آزمایشگاه دادم هربار نمودار بررسی طی ماه هایی که آزمایش دادم رو پایین برگه میکشه. 

اون جمله هم فکرکنم نکته خاصی نیست و احتمالا یه توصیه باشه واسه آزمایش ان تی. چون دیگه اجباری نیست و فقط توصیه میکنن.