2777
2789
چرا مال ما سبز میشه خیلی روغن میندازه مزه اشم خوبه ولی سبزه 

رب انار نمیزنی

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دستورپختتونوبده بی زحمت

اول گردو رو تفت میدیم بعد رب انار باهاش تفت میدیم بعد اب می ریزیم میزاریم بپزه بعد مرغم جدا با پیاز تفت میدیم بهش اضافه میکنیم بعد میذاریم جا بیفته نیم ساعت اخر یکم شکر بهش میزنیم  

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن  
دقیقا اینطوری درست گردم یک کاسه پر گردوی آسیاب شده ریختم

گردو رو باید کمی تفت بدی زیاد نه چون تلخ میشه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
اول گردو رو تفت میدیم بعد رب انار باهاش تفت میدیم بعد اب می ریزیم میزاریم بپزه بعد مرغم جدا با پیاز ...

پیاز داغ نمیکنی؟

به نظرتون آسیاب کنی بهتره یا بسابی بهتره

من با ۱۲۳ چرخش میکنم 

اول گردو رو تفت میدیم بعد رب انار باهاش تفت میدیم بعد اب می ریزیم میزاریم بپزه بعد مرغم جدا با پیاز ...

مارب انارروتفت نمیدیم شکرم نمیریزیم

💕منم خدایی دارم که آن بالاست💕