2777
2789
عنوان

کلینیک ناباروری

125 بازدید | 14 پست

بچه ها دارم نابود میشم 

دیروز رفتم مرکز نلباروری سونو دادم چون دکترم مطب نداره گفت بیا اونجا 

وقتی رفتم همه اونجا ای وی اف داشتن قلبم داره میترکه 

خودم یک سال و یک ماهه منتظرم 😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ مشکلی نداریم نه من ن شوهرم چون فولیکول غالب دارم هر ماه، لتروزول مصرف کردم شد کیست سه ماه درگیر ...

عزیزم دارو گیاهی مصرف کن قرص یه جا رو درست کنه یه جارم درگیر میکنه

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

چه دارویی میترسم همونا هم بهم بزنه تعادل بدنمو

نمیدونم برو دکتر طب سنتی 

هم اینکه رحمتو گرم نگه دار دمنوش هایی بخور که رحمو گرم کنه 

روی شکمت یه حوله بزار با دمای کم اتو شکمتو گرم کنه و ببخشید وقتی میرید سرویس حتما خودتونو خشک کنیدو زیاد نمونین

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

سلام عزیزم اصلا نه نگران باش نه به فکر ای وی اف

بیشتر مشکلات زنان و ناباروری بخاطر غلبه ی مزاجی و سردی رحم بوجود میاد 

اگه پاکسازی رحم و اصلاح مزاج انجام بدین مطمینا باردار میشین

استرس اصلا نباید داشته باشین

ما تو واتساپ همراه یه تیم قدرتمند دزچر زمینه مشکلات زنان و ناباروری فعالیت داریم

در صورت تمایل و عضویت در گروه زبانشناسی و مشاوره بصورت رایگان براتون انجام میشه

تو تلگرام پیام بدین تا لینک بهتون داده بشه

tak_1664

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

نمیدونم برو دکتر طب سنتی هم اینکه رحمتو گرم نگه دار دمنوش هایی بخور که رحمو گرم کنه روی شکمت یه حوله ...

اکثر مشکلات بخاطر رحم سرد و غلبه مزاجی بوجود میاد و بایت علاوه بر. پاکسازی رحم ریشه سردی رحم بررسی بشه

تلگرامtak_1664

پیام بدین تا لینک گروه در واتساپ در اختیارتان قراربگیه

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن برای زبانشناسی تو پیام رسانهای روبیکا واتساپ تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه ۰۹۳۶۶۰۵۵۳۱۶ ، @hoseinpour03

//

chat.whatsapp.com/GrHvogXjBMN5LUm4v3nGhI

لینک جدید گروه واتساپی آموزشی مشکلات زنان و ناباروری

رحمت رو گرم نگه دار مشگل اصلی همه ی ما سردی رحم هستش عزیزم

خب اخه من از بعد پریود تا روز ۱۵ دوره شکمم با روغن سیاهدونه ماساژ میدم پیشبند میپوشم موقع ظرف شستن روی جای شرد نمیشینم دیگ موندم چکار کنم

برای دریافت لینک جدید لطفا در تلگرام یا پی وی پیام بدین

tak_1664