2821
2789
عنوان

خیانت میکنه😓😓😓

127 بازدید | 0 پست

چه معنی میده شوهرم با یه دختر حرف بزنه؟؟؟ این خودش خیانته حالا اگه من اینکارو کنم اره میشم ه.رزه و ج.نده خودش که میکنه هیچ قصدی نداره داره کار خیر میکنه داره از افسردگی نجاتش میده دیگه نمیدونم چیکار کنم هر روز باهاش پیامک باری میکنه پاک میکنه ولی من میفهمم حتما تماس تلفتی هم دارن دایم از خودش سلفی میگیره حتما میفرسنه برای اون میره اسنپ اونم بهونه است شاید میره پیش اون 

من تو گذشته ام با چند نفر حرف زدم ولی همش درسی و کاری بود فقط یکیش دوست بودم به من میگفت ج .نده اونم چند ماه قبل خواستگاری شوهرم از من بود اصلا نمیشناختمش که ...

چون مزاحم داشتم سیم کارتمو عوض کرده بودم ولی خب از اسمن خارجش نکرده بودم فکر میکردم یه مدت استفاده نکنم خودش از بین میره دیگه الان یک سال بیشتر اون سیم کارت دستم نیست دیشب همراه من برام نصب کرده دیده یه سیم کارت دیگه به اسم منه حالا من بهش گفتم قبلا سیم کارتمو عوض کردم دوباره دیشب قهر کرده حرف نمیزنه سنگین جواب میده ببین من چی میکشم که تو الان که من زنتم داری با یه دختر دیگه حرف میزنی سرش غیدتی میشی خاک تو سرم که هیچ کاری از دستم برنمیاد بعش میگم میگه بهم دروع بزرگ گفتی منتظر دروغ بزرگم باش 😑😑😑 دارم تلافی میکنم که وقتی شماره اون پسرا را دیدم حالا شماره ها کجا یود؟ تو لیست سیاه گوشبم ‌که من خودم عقلم نرسیده بود پاک کنم این قدر گوشی منو تو دوران عقد زیر و رو کرد تا پیدا کرد هی خاک تو سرم واقعا

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792