2777
2789
عنوان

آب دور جنین

102 بازدید | 14 پست

سلام سونوی ان تی رو که دادم گفت مختصری مایع دور جنین کاهش یافته ازمایش ان تی هم تریزومی ۱۸ نشون داد ۲۷ام رفتم ازمایش امینوسنتز دادم اونحا سونو کرد گفت چقدر اب دور جنین کم شده تا شب سه تا دلستر رو باید تموم کنی و روزی ۴ لیوان بزرگ آب...بنظرتون چی میشه دیگه از اینهمه دلواپسی خسته شدم هفته۱۶ بارداریم و شکمم بزرگ نشده حرکات جنین رو حس نمیکنم هیچ علائم بارداری ندارم 

فعلا دلستررو بخور انشاالله درست میشه صدای قلب بچه رو شنیدی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خودش کمکت کنه تازه اول راهی خیلی سخته اب دور بچه سعی کن خیلی مایعات مصرف کنی 🙁

حرکات جنین هم معمولا هیجده هفته حس میشه ولی همون بیست هفته به بعد واضح میشه

امیدوارم زودتر بغل بگیرمت دخترم🐥💕

آره شنیدم گفت خیلی جنین ضعیفیه

الحمدالله همون دلستر بگیر بخور زود جبران میشه فکر کنم باید تلخ باشه 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تلخ رو نتونستم بخورم عین زهرمار بود با طعم هلو گرفتم خوردم

اشکال نداره انشالله که چیزی نیست سالم می نی بغل بگیری از زیاد بخورررر

ممنون از دلگرمی که میدین...من هیچی شکم ندارم میگم شاید بخاطر همین اب دور جنینِ کم شده شکم ندارم

نه بابا جاری ام نه ماه تمام اصلا هرکی میدیدش می‌گفت این باردار نیس هیچی شکم نداشت ماشاالله ی دختر سه ونیم  کیلویی بدنیا آورد الان چهارسالش زبون دراز 😅حریفش نمی‌شیم