2777
2789
عنوان

آب دور جنین

131 بازدید | 14 پست

سلام سونوی ان تی رو که دادم گفت مختصری مایع دور جنین کاهش یافته ازمایش ان تی هم تریزومی ۱۸ نشون داد ۲۷ام رفتم ازمایش امینوسنتز دادم اونحا سونو کرد گفت چقدر اب دور جنین کم شده تا شب سه تا دلستر رو باید تموم کنی و روزی ۴ لیوان بزرگ آب...بنظرتون چی میشه دیگه از اینهمه دلواپسی خسته شدم هفته۱۶ بارداریم و شکمم بزرگ نشده حرکات جنین رو حس نمیکنم هیچ علائم بارداری ندارم 

فعلا دلستررو بخور انشاالله درست میشه صدای قلب بچه رو شنیدی

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خدا خودش کمکت کنه تازه اول راهی خیلی سخته اب دور بچه سعی کن خیلی مایعات مصرف کنی 🙁

حرکات جنین هم معمولا هیجده هفته حس میشه ولی همون بیست هفته به بعد واضح میشه

امیدوارم زودتر بغل بگیرمت دخترم🐥💕

آره شنیدم گفت خیلی جنین ضعیفیه

الحمدالله همون دلستر بگیر بخور زود جبران میشه فکر کنم باید تلخ باشه 

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

تلخ رو نتونستم بخورم عین زهرمار بود با طعم هلو گرفتم خوردم

اشکال نداره انشالله که چیزی نیست سالم می نی بغل بگیری از زیاد بخورررر

ممنون از دلگرمی که میدین...من هیچی شکم ندارم میگم شاید بخاطر همین اب دور جنینِ کم شده شکم ندارم

نه بابا جاری ام نه ماه تمام اصلا هرکی میدیدش می‌گفت این باردار نیس هیچی شکم نداشت ماشاالله ی دختر سه ونیم  کیلویی بدنیا آورد الان چهارسالش زبون دراز 😅حریفش نمی‌شیم