2789
عنوان

احتمال حاملگی🥲

235 بازدید | 23 پست

سلام سلام یه کارکشته ی باتجربه بگه من چند درصد احتمال حاملگی دارم:

همیشه پریودم منظم بوده 29 روزه، ولی من ماه قبل مهمان داشتم کلا، فقط تونستم 2 بار ارتباط بگیرم اونم  سطحی بود🙈  

الان 5 روز هست از موعد گذشته، سینه حساس و دردناکه، خیلی خسته ام، حالت تهوع خفیف دارم، یکم دل درد کوچیکی هم دارم

دیروز بی بی چک منفی بود

به نظرتون ازمایشگاه برم یا حامله نیستم؟

بگید حامله نیستم دلشاد شم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

ازونجایی که خودم تو عقد با یبار رابطه حامله شدم (فقط شانسو🫠) احتمالش هست شما هم حامله باشیولی این ع ...

ای بابا همیشه همینه... بچه رو نگه داشتی؟

رابطه سطحی یا عمیق؟ 

من پیشگیری طبیعی کردم شما چی؟

حامله نیست خیالت راحت

مامان یه گل دختر قشنگ،که خدا از بهشت آوردتش توزندگیم،ازروزیکه اومده همه زندگیم بوی بهشت گرفته،منتظردومین معجزه شم ،خدایابه دستهات خیره شدم بازم طعم مادری روبهم بچشون😍

دو سه روز دیگه هم صبر کن یه بی بی چک دیگه بزن اگه منفی شد برو دکتر ببینه مشکلت چیه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
ازونجایی که خودم تو عقد با یبار رابطه حامله شدم (فقط شانسو🫠) احتمالش هست شما هم حامله باشیولی این ع ...

وای تو عقد حامله شدی چیزی بهت نکفتن؟ من مادرشوهرم اسرار داره حامله شم تو عقددد