2777
2789
عنوان

مشکلات پوستی

125 بازدید | 5 پست

سلام، خانومای عزیزی که میکرودرم و یا بوتاکس انجام دادن، راضی هستید؟ می تونید یه مرکزی که خودتون به شخصه کارشو دیدید و راضی بود تو تهران معرفی کنید؟ ممنون میشم

سلام .مادرم بوتاکس انجام داده تو سعادت آباد کلینیک سارینا راضیه راضی دکتر سلمی خیلی خانوم خوبیه هزینشم نسبت به جاهای دیگه عالیه عالی

من فقط نظرمو به استارتر میدم کسی نیاد جوش بزنه چون اصلاجوابشو نمیدم 😂😁اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین🤣دیگه روانشناسی جواب نمیده باید جانور شناس باشی تا بعضیارو بشناسی. 😁😂🤣😂🤣😂😁😁😁
سلام .مادرم بوتاکس انجام داده تو سعادت آباد کلینیک سارینا راضیه راضی دکتر سلمی خیلی خانوم خوبیه هزین ...

ممنونم عزیزم، آدرس و شماره تماسش تو نت هست؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ميكرودرم انجام دادم دو جلسه و اينكه همه ميگن ٦ هفته يا بيشتر اصلا اينجوري نيست ميكرودرم در واقع همون كيسه كشيدن پوست صورته كه مامانها قديما با كيسه و اونيكي كه شكل توپه الان اسمش يادم نيست  انجام ميدادن . 

اگه ماهي يكبار با دقت با يه كيسه زبر هم اين كار و انجام بدي همون كار مايكرودرم و انجام ميده حالا يه عده نيان بگن نه كه من خودم از كسي كه اين كار و انجام داده پرسيدم و خيلي صادقانه جوابم و داد و چيزي كه خودم تجربه كردم .الان با دستگاه اين كار و ميكنن

ريبار عشق زندگيم ❤️
ميكرودرم انجام دادم دو جلسه و اينكه همه ميگن ٦ هفته يا بيشتر اصلا اينجوري نيست ميكرودرم در واقع همون ...

ممنونم از راهنماییت، فک کنم منظورت روشو باشه، همون گرد سفیده

ممنونم از راهنماییت، فک کنم منظورت روشو باشه، همون گرد سفیده

خواهش ميكنم عزيزم 

ارههههه دقيقا روشور يا سفيداب 😂😂😂😘

باور كن نتيجه اش بهتر از مايكرودرمه يا از اين ليف هاي زبر مثل دستكش هستن اونا هم همون كار و ميكنه مهم اينه كه پوستت و با دقت تميز كني هميشگي اين كار و كني حداقل هفته ايي دوبار تميز حسابيش كني و يكي دو ساعت استراحت بدي بعد كرم يا ماسك مورد نظرت و بزني و اين كار هم من معمولا شبها انجام ميدم كه ديگه بيرون نميرم تا صبح پوستم خوب استراحت ميكنه . 

ريبار عشق زندگيم ❤️
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز