2777
2789
عنوان

هک شدن

58 بازدید | 1 پست

18 بازدید| 0 پست

سلام بچه ها من یه سوال دارم من یه خطی داشتم که باهاش داخل روبیکا و اینا و برنامه ها دیگه بودم 

بعد قبلا یکی از آشناهامون ک پیشش بودم گفت تو که گوشیت همراهت نیست پس چطور توی روبیکا الان آنلاینی بهش گفتم پیامم بده ببینم سین می خوره و پیام داد و سین خورد بعدش هی آنلاین میشد  نمی دونم میشدم و دوباره آفلاین سه این قضیه ترسیدم و خطمو سوزوندمش و اکانتما داخل روبیکا حذف کردم ولی ایتارو نه 

چند وقت پیش می خواستم اکانت ایتامم که با همون شماره بودم و ازش بیام بیرون  و حذفش کنم ولی به اشتباه فقط اومدم بیرون ازش و حذفش نکردم دیگه خطمم نداشتم که دوباره داخل اکانتم شم 

دیروز با خط جدیدم که داخل ایتا بودم روی اکانت جدید شماره قبلیم که ذخیره داشتم و رفتم توی ایتا داخل پیوی اکانتم و دیدم آنلاینم پیامش دادم و سین خورد دوباره دادم و هی سین می خورد بعد یه ساعت کلا آنلاینی برداشته شد و شد آخرین بازدید به تازگی و دیگه هرچی پیام میدم سین نمی خوره 

قبلا اینستای من ک با همین شماره اکانت و پیج داشتم هک شده بود

بت نظرتون میشه کسی کلا هکم کرده باشه و حتی وقتی خط سوخته باشه 

یعنی اگرم هک شده باشم ممکنه کل گالریمم هک شده باشه

آنتی ویروس قوی نصب کنید،بعد قسمت برنامه های اینترنتی تون اعلان های مجاز گالری و مخاطب وحافظه گوشی بردارین ،قسمت برنامه های نصب شدهم نگاه کنیداگه برنامه ای نصب شده نمیشناسین حذف کنید، بعد نصب برنامه هاکلا با اجازه خودتون  پرسش بزارین که اعلام بشه این برنامه نصب بشه یانه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.