2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لایک پلیزز

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍 تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎 این👈 🌷رو ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

عکس اولی که مرغ سوخاریه باید تو روغن سرخ کنی. دومی هم تو فر. نمیدونم فکر کنم زیرش باید سیب زمینی سرخ شده و کالباس و قارچ باشه روشم‌پنیر پیتزا 

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
عکس اولی که مرغ سوخاریه باید تو روغن سرخ کنی. دومی هم تو فر. نمیدونم فکر کنم زیرش باید سیب زمینی سرخ ...

با چی سرخ کنم؟

موادشو میگی بهم

مرسی دورت بگردم

اگه با این فویل بزارم تو فر چند دقیقه کافیه 

با چی سرخ کنم؟موادشو میگی بهممرسی دورت بگردماگه با این فویل بزارم تو فر چند دقیقه کافیه

اول مرغا رو مزه دار کن. با نمک و فلفل سس خردل. بعد بزن تو آرد سفید بعد بزن تو تحم مرغ بعد بزن تو آرد سوخاری بعد تو روغن غوطه ور سرخ کن. حرارت ملایم باشه که مغز پخت شه. مرغا باید تازه باشه اگه یخ زده فریزری باشه نمیپزه.

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
با چی سرخ کنم؟موادشو میگی بهممرسی دورت بگردماگه با این فویل بزارم تو فر چند دقیقه کافیه

برای اون یکی هم سیب زمینی خلال درشت سرخ کن. یه کم قارچ تفت بده تا تو ظرف آب نندازه. کالباس برش دراز بزن با پهنای زیاد. فلفل دلمه خیلی ریز کن. همه ای اینا رو مخلوط کن بریز تو ظرف. یه کم ادویه نمک فلفل ادویه آویشن بریز. بعد روش پنیر پیتزا بریز بذار تو فر از بالا روشن کن. تا پنیر پیتزا ها طلایی بشه.