2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما چه مدته کار میکنید و چقد طول کشید حرفه ای بشین

من الان از یک ماه کمتر هست میرم آموزش میبینم اخراشه 

هنوز حرفه ای نشدم 

شما چه مدته

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

من الان از یک ماه کمتر هست میرم آموزش میبینم اخراشه هنوز حرفه ای نشدم شما چه مدته

من دوسه سال پیش رفتم یه جایی اما همه کاشت هام کنده میشد و زیاد بهم چیزی یاد نداد الان یکی از همسایه هامون میگه بیا بهت اموزش‌میدم اما بدون پول و مشتریارو هم سوهان کشی و مانیکورو اینا باید براشون انجام بدی

من دوسه سال پیش رفتم یه جایی اما همه کاشت هام کنده میشد و زیاد بهم چیزی یاد نداد الان یکی از همسایه ...

خب عزیزم 

برو یخورده یاد میگیری تمرین میشه برات بنظرم 

ولی بعد که یاد گرفتی بگو پول بده 

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

ولی فکر کنم باید چند ماه مثلا چار ماه بریم که دستمون راه بیوفته

باید تمرین زیاد کنی عزیزم 

الان این من میدم پیشش جلسه خیلی کم رفته ولی تمرین زیاد کرده حوری که می‌گفت ناخن هایش گوشت شده بوده ولی الان حرفه ای هست بعد دوسال که تو سالن کار کرد بعد شش ماه تمرین 

باید تمرین زیاد کنی عزیزم الان این من میدم پیشش جلسه خیلی کم رفته ولی تمرین زیاد کرده حوری که می‌گفت ...

من رو دست خودم عالی میزنم محشر میزنم اما رو دست بقیه نه