2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی که فهمیدم باردارم توی آزمایشگاه که گریم گرفت بعد هفت سال بود اخه بچه هام که به دنیا اومدن و دک ...

عزیزم. واقعا روزهات خوب و نابن.

به طور غریبی دنیا داره پر میشه از آدمهایی که کنترلی روی رفتار و زندگی خودشون ندارن، ولی شدیداً اصرار دارن رفتار و زندگی دیگران رو کنترل کنن.
عزیزم. واقعا روزهات خوب و نابن.

کاشکی میگفتی سه تا از بدترین روزاتون رو هم بگین 

اونوقت رو دست همتون رو میاوردم 

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

روزی که بعد یک هفته قهر با شوهرم بهم زنگ زد و گفت فرداشب میام خاستگاریت

لحظه ای که بچه مو از شکمم گرفتن و گذاشتنش رو صورتم

روزی که بلاخره با هزار بدبختی فارغ التحصیل شدم

مادر شدن یعنی زندگیت بسوی یه هدف خاص میره،اونوقته که ثانیه ثانیه زندگیتو به وقت مادری تنظیم میکنی.
کاشکی میگفتی سه تا از بدترین روزاتون رو هم بگین  اونوقت رو دست همتون رو میاوردم

بدترین:

روزی که فهمیدم به سرطان مبتلا شده

روزی که سونوگرافی گفت بچه تون ناقص و مریض و ...

روزایی که توی بیمارستا ن بودم و دختر هفت روزه ام رو عملش کردیم و من همه چیز رو تموم میدیدم و خدا را از یاد برده بودم غافل از اینکه خدا همون لحظه من رو در آغوشش گرفته بود

رومانتیک شد نه؟؟؟

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
بدترین: روزی که فهمیدم به سرطان مبتلا شده روزی که سونوگرافی گفت بچه تون ناقص و مریض و ... روزایی ...

البته همسرم رو گفتم به سرطان مبتلا شده