2777
2789

بچه ها من ده سا پیش که ۱۷ سالم بود عاشق پسر خالم شدم . اون دوسال ازم بزرگ تر بود و فیزیوتراپی دانشگاه تهران میخوند اما من دانشگاه قبول نشدم . بعد بدجوری عاشقش شدم اما زیاد رفت و امد نداشتیم . یه بار بهش پیام دادم گفتم دوستش دارم جوابمو نداد چندین بارم تو اینستاگرام فالوش کردم راهم نداد . الان ده سال گذشته من همه خاستگارامو رد کردم اونم دکتراشو گرفته منم ته خونه علافم و هرروز تو حسرتش . به نظرتون چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیاید اینطوری به قضیه نگاه کنیم که خدا یه سری آدمارو حذف میکنه از زندگیمون چون چیزایی رو دیده و مکالماتی رو شنیده که ما هیچوقت ندیدیم و نشنیدیم

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

عشق یک طرفه خیلی بده کاش دیگه منتظرنمونی یالااقل یک آدم قابل اعتمادمثل دایی یاخاله  میفرستادی تااز طرف خودش به مادرش میگفت برای شما بیان خاستگاری اینجوری ابروی شماهم بجای خودشه

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
فراموشش کن

بعد جالبه رفت به کل فامیل گفت بهش پیام دادم ینی ابرو نذاشت برام . بعد اونا به روم نمیارن اما تیکه میندازن . چه‌جوری این سرافکندگی بزرگ رو فراموش کنم تااخر عمرم

وای😑😑

داری با خودت چیکار میکنی

از همین الان سعی کن از فکرش بیای بیرون

وقتت رو بزار برای پیشرفت خودت

ده ساال یه عمره دختر😑

اکثر آدما عشق یک طرفه رو تجربه کردن و از پسش برومدن قطعا توهم بخوای میتونی

اگه نمیتونی برو مشاوره

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱