monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 عنوان لایت مو 142 بازدید | 8 پست سلام از یه پیج پرسیدم گفتن هرفویل ۱۶۰تومنه خب این تا اینجا🤔مگه ۳۰عدد فویل نمیشه 4.800چراگفتن 9میلیون؟؟کسی میدونه من تاحالا ارایشگاه نرفتمفویل بستگی به ببندی مو داره؟؟قیمتش بیشتره؟؟ اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️ 1403/11/28 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بهارانه_ عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 18501 اره به بلندی مو ربط داره هرکس عاشق شود صبر پیشه کند و عفاف بورزد،هنگام مرگ شهید مرده.
آنشرلی_هستم عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5555 خب حتما با رنگ زمینه و اینا گفته کلی قیمتش انقدر میشهمیخای رنگ و لایت کنی یا فقط رو موهای خودت لایت در بیاره؟ نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 اره به بلندی مو ربط داره برمن نرسیده به کمرمه یه وجب ینی سرهمین این قسمت داده🥺من گفتم نهایت۵میشه 🥲🥴میخام برای عروسیم رنگکنم اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 خب حتما با رنگ زمینه و اینا گفته کلی قیمتش انقدر میشهمیخای رنگ و لایت کنی یا فقط رو موهای خودت لایت ... عزیزم من یه رنگ فرستادم حساسیت شدید دارم نمیتونم رنگ ازریشه بزارم بهشم گفتم گفتم این رنگو میخام این قیمت داد اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 خب حتما با رنگ زمینه و اینا گفته کلی قیمتش انقدر میشهمیخای رنگ و لایت کنی یا فقط رو موهای خودت لایت ... عزیزم من یه رنگ فرستادم حساسیت شدید دارم نمیتونم رنگ ازریشه بزارم بهشم گفتم گفتم این رنگو میخام این قیمت داد اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
آنشرلی_هستم عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5555 عزیزم من یه رنگ فرستادم حساسیت شدید دارم نمیتونم رنگ ازریشه بزارم بهشم گفتم گفتم این رنگو میخام این ... چه رنگ قشنگی 😍خب اون 4800 که گفته فقط هزینه فویل لایت هسبرای این رنگ اول یه رنگ موی پایه به موهات میزنن. بعد موهایی که میخان لایت دربیارن جدامیکنن و دکلره میکنن و دوباره رنگ میکننهزینه کلی گفته میشه 9 تومن نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»
monamohamadi مدیر استارتر عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 6248 چه رنگ قشنگی 😍خب اون 4800 که گفته فقط هزینه فویل لایت هسبرای این رنگ اول یه رنگ موی پایه به موهات م ... اونجوری کموهام سه رنگ میشه من نمیتونم رنگ کنم😑باید رو موی خودم دربیاره لایتو من موهام بوره اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
آنشرلی_هستم عضویت: 1401/12/25 تعداد پست: 5555 اونجوری کموهام سه رنگ میشه من نمیتونم رنگ کنم😑باید رو موی خودم دربیاره لایتو من موهام بوره شما یه آرایشگاه که کارش خوبه برو.. و بگو چه رنگی میخای.. موهاتو که ببینن راهنماییت میکنن نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»