2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

51 بازدید | 9 پست

سلاام وقت همگی بخیررر 

من‌ ۲۱ سالمه و الان ۳، ۴ ماهی هست که فهمیدم سنگ کلیه دارم ۴ میلی هست حس میکنم تو مثانمه چون بعضی وقتا اونجا ی جوری درد میکنه و سوزش مثانه دارم 

لطفا راهنماییم کنین چجوری بندازمش بخدا اعصاب وروانمو بهم ریخته بینیمم تازه ۱ ماهه عمل کردم طناب اینام نمیتونم برم 

هر کسی تجربه داره راهنماییم کنه واقعا خسته شدم😞

سنکل 

پیاده رویی زیادبالا پایین شدن ازپله

هندوانه روباپوست بجوشان بعد اصافی ردش ابشوخوبگیربخور

ماءالشعیر خوبه 

ودکترروهم بروبرامسکن من پارسال همین موقع داشتم ی ماه تاچهل روتلاش کردم دفع شدشکرخدا

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

دیگه مرحله آخرشی که.چیزی تا افتادنش نمونده

تا میتونی آبببببببببببببب بخور.آب تصفیه خودش عامل سنگه

برا همین یه ذره آب لیموترش و یا یه ذره نمک در حد اینکه ترش و شور نشه آب.فقط میخوایم یه املاح بهش اضاف شه.بریز تو آبت بعد بخور.بعد تا میتونی پیاده روی کن.یعنی در حد مرگ.وقتیم دستشوییت میاد سریع نرو دستشویی بذار قشنگ مثانت پر بشه و فشار بیاد براش.زیاد تو فکرش نباش راحت میفته.۴ میل اصا چیزی نیس

خدایا یادت باشه من دوسِت داشتم اما تو نداشتی!یادت نره که من تورو خواستم اما تو منو نخواستی!من دستمو دراز کردم اما تو نگرفتی !من صدات کردم اما تو نشنیدی! من راه صراطتو پیش گرفتم اما تو محل نذاشتی!حداقل در عوض اون چیزایی که خواستمو ندادی یه مرگ راحت بده!قربونت برم فردا نیای سرطان مرطانیم کنیااااااا-بذار شب بخوابم صب پا نشم.دمت گرم👍 راستییییی هرچند تومنو نمیخوای اما من هنوز میخوامت!ببین چه بنده با مرامیم برات🧡😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سنکل پیاده رویی زیادبالا پایین شدن ازپلههندوانه روباپوست بجوشان بعد اصافی ردش ابشوخوبگیربخورماءالشعی ...

سنکل رو ۱ هفته خوردم به نظرت میتونم دوباره از اول بخورم تا ۱ ماه؟

دیگه مرحله آخرشی که.چیزی تا افتادنش نموندهتا میتونی آبببببببببببببب بخور.آب تصفیه خودش عامل سنگهبرا ...

سوزش دارم فقط اون اذیتم میکنه انگار تو مثانم فندک گرفتی😂

سنکل رو ۱ هفته خوردم به نظرت میتونم دوباره از اول بخورم تا ۱ ماه؟

اره من خوردم تا دفع شدزیرنظردکترباش حتما

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
سوزش دارم فقط اون اذیتم میکنه انگار تو مثانم فندک گرفتی😂

حق داری خیلی سخته کلا دردبدی هست ی خس دردناک عجیب😔

اره من خوردم تا دفع شدزیرنظردکترباش حتما

دکتر رفتم برام آنتی بیوتیک سپروفلوکساسین یدونم فنازومکس و مسکن نوشته بیمارستانم رفته بودم سنکل و گفت طناب برو