اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
وزن شروع :۷۵ وزن هدف:۶۰ شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲ وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️. رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰 وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
سعی کن لیزر بری چون بدنت خیلی تمیز تر میشه و روشن تر میشهروتین پوستی داشته باش مرتب نگه داشتن موهات ...
لیزر نمیرم حقیقتش نمیخوام بگی مغزای زنگ زده دارین اما از لیزر خیلی بد میگن میترسم😂ولی بدنمو مرتب شیو میکنم ورزشم روز درمیان صبح ها میرم پارک برمیگردم پیاده روی حساب میشه اهاا فقط قوز آوردم نمیدونم چه کاری کنم بقیه چیزا ک گفتی اوکیه
من الان شلواری دارم که دو ساله استفاده میکنمولی خیلی مواقع سالی دوبار لباسامو میدم نیازمند (نمیزارم ...
ممنون عزیزم شلوارای من زود به زود زانو میزنه ۴ ماه قبل یه شلوار مام گرفتم انگار ده ساله دارمش🥲😂از جنسش هم نیست چندبار گفتم جنس خوب بدین زانو نزنه اما بازم چندماه نمیکشه زانو میزنن