2777
2789
عنوان

اذیت بچه دوساله و نیمه

814 بازدید | 62 پست

سلام مامانا 

من پسرم دوساله و نیمه هست .به تمام معنا دهنمو سرویس کرده همش گریه می‌کنه که صندلی بزارم زیر پاش تو سینک آب بازی کنه و یا تو یخچاله یا تو ماشین لباسشویی و یا میره میکوبونه تو تلویزیون 

اصلا با اسباب بازی بازی نمیکنه 

شما بچه هاتون چطورین یه اوقاتی میگم نکنه مشکل رفتاری داره ؟

بچه های شما هم اذیت اینجوری دارن؟

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

یک لگن کوچیک آب کن چندتا اسباب بازی هم بذار آب بازی کنه ..زیرش سفره یکبار مصرف چیزی خاسی پهن کن

فرزندم،از ملالتهای این روزهای مادری ام برایت میگویم... از این روزها که از صبح باید به دنبال پاهای کوچک و لرزان تو بدوم و دستت را بگیرم تا زمین نخوری. به کارهای روی زمین مانده ام نمیرسم این روزها که  اتاقها را یکی یکی دنبال من می آیی، به پاهایم آویزان میشوی و آن قدر نق میزنی تا بغلت کنم، تا آرام شوی. این روزها  فنجان چایم را که دیگر یخ کرده، از دسترست دور میکنم تا مبادا دستهای کنجکاوت آن را بشکند. با ناراحتی و ناامیدی سر برگرداندنت را میبینم که سوپت را نمیخوری و کلافه میشوم از اینکه غذایت را بیرون میریزی. هرروز صبح جارو میکشم، گردگیری میکنم، خانه را تمیز میکنم و شب با خانه ای منفجر شده و اعصابی خراب به خواب میروم. روزها میگذرد که یک فرصت برای خلوت و استراحت  پیدا نمیکنم و باز هم به کارهای مانده ام نمیرسم...امشب یک دل سیر گریه کردم. امشب با همین فکر ها تو را در آعوش کشیدم و خدا را شکرکردم و به روزها وسالهای پیش رو فکر کردم و غصه مبهمی قلبم را فشرد...تو روزی آنقدر بزرگ خواهی شد که دیگر در آغوش من جا نمیشوی و آنقدر پاهایت قوت خواهد گرفت که قدم قدم از من دور میشوی و من مینشینم و نگاه میکنم و آه... روزگاری باید با خودم خلوت کنم و ساعتها را بشمارم تا  تو از راه بیایی و من یک فنجان چای تازه دم برایت بیاورم و به حرفهایت با جان دل گوش بسپرم تا چای از دهن بیفتد.... روزی میرسد که از این اتاق به آن اتاق بروم و خانه ای را که تو در آن نیستی تمیز کنم. و خانه ای که برق میزند و روزها تمیز میماند، بزرگ شدن تو را بیرحمانه به چشمم بیآورد. روزی خواهد رسید که تو بزرگ میشوی، شاید آن روز دیگر جیغ نزنی، بلند نخندی، همه چیز را به هم نریزی... شاید آن روز من دلم لک بزند برای امروز... روزی خواهد رسید که من حسرت امشبهایی را بخورم که چای نخورده و با سردرد و گردن درد و با فکر خانه به هم ریخته و سوپ و بازی و... به خواب میروم...شاید روزی آغوشم درد بگیرد،این روزها دارد از من یک مادر به شدت بغلی میسازد...!❤️❤️

پسرم ۴نیم سالشه دقیقا عین پسرتون بود وهست نگرانم نکنه موقع ثبت نام در مدرسه تشخیص بیش فعالی بدن همسرمم راضی نمیشه ببرم مشاوره 😔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچتون کاملا نرماله

اتفاقا این علایقش ک قابلمه بخواد دست بزنه بچینه رو هم

بره نزدیک سینک و... دقیقا توی همین بازه سنی هستش

موقع اشپزی

دستش چند تا قابلمه بده

وسایل هم بده

بگو اشپزی کن مثل من

اینطوری سرگرمش کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

پسرم ۴نیم سالشه دقیقا عین پسرتون بود وهست نگرانم نکنه موقع ثبت نام در مدرسه تشخیص بیش فعالی بدن همسر ...

الان چند وقتشه چکار میکنه

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
پسرم ۴نیم سالشه دقیقا عین پسرتون بود وهست نگرانم نکنه موقع ثبت نام در مدرسه تشخیص بیش فعالی بدن همسر ...

چه علائمی داره؟؟؟

بچه ایشون ک نرماله

شما چه مشکلی توی بچتون دیدید؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یک لگن کوچیک آب کن چندتا اسباب بازی هم بذار آب بازی کنه ..زیرش سفره یکبار مصرف چیزی خاسی پهن کن

اونجوری زود پا میشه دوست داره با شیر آب بازی کنه

بچه های اول چون اکثرا تنهان با وسایل خونه یعنی اسباب بازی های مامانا بازی میکنن

شما سعی کن خونه رو ایمن کنی، لباسشویی از برق بکش همیشه و طبقات یخچال پایینش ی چیزایی بچین که اشکال نداشته باشه برداره مثلا توی ظرف پلاستیکی میوه بزار که هم بخوره هم بازی کنه

الان چند وقتشه چکار میکنه

گفتم دیگه ۴نیم سالشه همین کارارو میکرد الانم شلوغه

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

بچتون کاملا نرمالهاتفاقا این علایقش ک قابلمه بخواد دست بزنه بچینه رو همبره نزدیک سینک و... دقیقا توی ...

بیرون میبرم خیلی آرومه ولی با بچه های دیگه هم بازی نمیکنه 

ولی تو خونه پوست منو کنده

چه علائمی داره؟؟؟بچه ایشون ک نرمالهشما چه مشکلی توی بچتون دیدید؟

همینا که گفتن به اضافه اینکه یه چیزی رو میخواد تعریف کنه مثلا یه فیلم رو قرو قاطی میگه اصلا هم تر از چیزی نداره خطر رو متوجه نیست

اونجوری زود پا میشه دوست داره با شیر آب بازی کنه

بچه خواهرای من که تقریبا پنج ساله و سه ساله هستند با ی صندلی قدشونو می‌رسونن به سینک و طرف می‌شورن البته با نظارت مامانشون

همینا که گفتن به اضافه اینکه یه چیزی رو میخواد تعریف کنه مثلا یه فیلم رو قرو قاطی میگه اصلا هم تر از ...

چند سالگی حرف زد؟

مثلا ترس از بلندی یا بخاری و این چیزا نداره؟

چند سالگی حرف زد؟مثلا ترس از بلندی یا بخاری و این چیزا نداره؟

نه اصلا دیر حرف زد ۳سالگی 

بچه خواهرای من که تقریبا پنج ساله و سه ساله هستند با ی صندلی قدشونو می‌رسونن به سینک و طرف می‌شورن ا ...

آخه من پسرمو ول کنم از صبح تا شب میخواد تو سینک آب بازی کنه حتی می‌رفت تو دستشویی آب روشویی رو باز میکرد دستشو می‌گرفت زیرس

2790
2778
2791
2779
2792