2777
2789
عنوان

چون سفیدم دوستم بهم گفت شیربرنج🫥

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 46 پست
بنظر من همه ی رنگا پوستا اگه سالم و صاف باشن خیییلی قشنگن ،رنگ مهم نیس سالم بودنش مهمهاتفاقا منم گند ...

دقیقا صاف بودن پوست خیلی مهمتره

ولی اینجور که مشخصه دوست تو هیچکدوم از اینا براش ملاک نیست

و از سر حسادت یه چیزی گفته

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا صاف بودن پوست خیلی مهمترهولی اینجور که مشخصه دوست تو هیچکدوم از اینا براش ملاک نیستو از سر حسا ...

نمیدونم چرا هر چی دوست حسوده گیر من میفته ! اون یکی دوستمم جلو دوس پسرش و رفیقش کلی منو تخریب کرد 

مسخره چیه از حسودی گفته بعدشم خو رفته پیگمنتا بخوره این قرص برای سفید پوست شدنه

وقتی کسی این حرفو به دوستش میزنه و خودش میره قرص می‌خوره مشخصه خیلی رنگ پوست براش مهمه چه پوست دیگران چه پوست خودش واقعاً خیلی زشته که یه عده هنوز درگیر رنگ پوستن

نمیدونم چرا هر چی دوست حسوده گیر من میفته ! اون یکی دوستمم جلو دوس پسرش و رفیقش کلی منو تخریب کرد

منم با ۹۰ درصد دوستام سر همین حسادتشون قطع ارتباط کردم

مامانم میگه همه دخترا یه ذره حسادتو دارن تو سخت میگیری

ولی چیزی که من از دوستام دیدم خیلی بیشتر از یه ذره بوده

هرکی صورتش سبزه بود اونجاش کدر و سیاه نیست مسلما درمورد علاقه مردا هم به رنگ پوست بیشتر تحقیق کن حال ...

صرفا جهت حالکیری دوستش من‌سبزه دوست دارم

مامان دلم برات خیییییلی تنگه جای خالیت با هیچ کس پر نمیشه 
منم با ۹۰ درصد دوستام سر همین حسادتشون قطع ارتباط کردممامانم میگه همه دخترا یه ذره حسادتو دارن تو سخ ...

بنظر منم یه ذره حسادت هست بشرطی که نخواد تخریبت کنه

حسادتشو توی عملش نیاره توو دل خودش بمونه 

بنظر منم یه ذره حسادت هست بشرطی که نخواد تخریبت کنهحسادتشو توی عملش نیاره توو دل خودش بمونه

دقیقا