2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی

333 بازدید | 11 پست

همیشه من نقطه ضعف های شوهرمو می پوشوندم ، مشکلات شو ، و .... تا بهتر نشونش بدم پیش همه ...

امروز فهمیدم رفته مشکلاتم با استادم و به خانواده اش گفته اونها هم پیش چند نفر گفتن 

حقیقتا دلم نمی‌خواست کسی بدونه 

دلم خیلی شکست ...

وقتی فهمیدم یه بغض سر گلوم و گرفت که چقدر من ساده ام و چقدر من تنهام ...

اکثر مردا دهن لق ان 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی دلم گرفت از کارش ، من چقدر هواش و دارم و اونوقت این ...

درکت میکنم .باید بهش گوشزد کنی مسائل خونوادگی بین خودتون بمونه .انگار مادرا فقط زاییدنشون .تربیت بعدی رو به ما واگذار کردن

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

این اخلاقش بیشتر شبیه بچه هاست تا یک مرد... باهاش صحبت کن و ازش بخواه که دیگه اینکارش رو تکرار نکنه.. زن و شوهر باید بدی های همدیگه رو بپوشونن نه اینکه جلوی بقیه فاش کنن.. بهش بگو اگه مردی برو از خوبی های من تعریف کن

البته اگه تربیت بشن بعد بیست سی سال ...

دقبقاااا شایدم هیچوقت .در کل انگار به شوهر جماعت حرف دل و نباید زد 

اره عزیزم انگار همه شون شبیه هم ان شما خوبید ؟ سلامتید ؟ کارای خونه تون خوب پیش میره ؟

سلام عزیزم ...ممنون شکر میگذره...کار ساخت خونه پیرمون کرده سروکله زدن با کارگراهم صبر ایوب میخواد...گرونی هم که بیداد می‌کنه کلی فشار رومونه

سلام عزیزم ...ممنون شکر میگذره...کار ساخت خونه پیرمون کرده سروکله زدن با کارگراهم صبر ایوب میخواد... ...

ایشالله خدا گره از مشکلاتتون باز کنه 

ایشالله که همه چی زود حل بشه

خونه سازی خیلی سخته میفهمم 

گرونی ها هم سخت ترش میکنه