2777
2789

چند وقت پیش. یه کلاس شرکت کرده بودم استاده خیلی از همه بچه ها بیشتر با من راحت بود من میدونستم زن دار(من دختر مذهبی هستم اهل هیچ نیستم اینو خودشم میدون البته نه فکر کنین من احمقم بخواد سوي استفاده کنه)بعد چند وقت پیش ی سوال درسی پرسیدم اونم شروع کرد سوالای شخصی پرسیدن بعد بهم پیشنهاد ازدواج داد(البته زنشو طلاق داده)بعد حرفای+۱۸البته گفت فقط تو با اخلاقم اشنا شو بیام خاستگاریت.بنظرتون چجور ادمیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب آفرین اعتماد نکن بگو بیاد منزل با خانواده صحبت کنه اگ خانوادت راضی بودن زیر نظر خانواده صحبت کنه

گفت میام فقط با چیزی ک برام مهم اشنا شو تازه گفت اگر برات سخته حرف زدن چون میگی نامحرمم دوتایی محرم شیم بپرسم

بگم میخندی یا توی ذهنت میگی امله نه اجتماعیم اما با جنس مخالف اصلا رابطه نداشتم۳۰

نه عزیزم دمت گرم اتفاقا نه خندیدم نه چیزی بلکه خوشحال شدم و بهت افتخار کردم .

امل چیه دختر؟؟؟ تو عاقلتررینی و فهیم ترین . 

بهترین کار رو کردی که واسه خودت حریم داری خط قرمز و حد و حدود داری . قابل احترامي. 

لطفا همین فرمون پیش برو خدا خودش آدم درست سر راهت قرار میده .

همیشه مردان پاک برای زنان پاک هست.

فقط عزیزم حواست باشه گول نخوری 

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
گفت میام فقط با چیزی ک برام مهم اشنا شو تازه گفت اگر برات سخته حرف زدن چون میگی نامحرمم دوتایی محرم ...

اوو چه رو داره

دوتایی محرم بشیم یعنی صیغه کنیم

تو خودت ارزشت انقدره ک بری صیغه کسی بشی ک نمیدونی چیکارست؟

به نظرم این آقا به شدت گزینه عالی اصلا از دستش نده👌🤣🤣🤣🤣🤣

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭