2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم ارشد قبول شدن خیلی ساده شده چون هر کسی ارشد نمیخونه. فرصت چندانی هم البته نمونده. دیگه نهایتا درس یا دروسی که داخل دانشگاه باهاش راحت بودید رو یک مروری بکنید. 

فکر کنم ارشد قبول شدن خیلی ساده شده چون هر کسی ارشد نمیخونه. فرصت چندانی هم البته نمونده. دیگه نهایت ...

بله میدونم برای همین هم دلم میخواست دولتی قبول شم اما ۳سال گذشته و من وقت نکردم بخونم نصف وقتم هم بلاتکلیف بودم

بله میدونم برای همین هم دلم میخواست دولتی قبول شم اما ۳سال گذشته و من وقت نکردم بخونم نصف وقتم هم بل ...

بله درک میکنم. اول اینکه بنظرم واقع بین باشین؛ یعنی در این فرصت کمی که مونده سطح توقعاتتون بالا نباشه و سرزنش کاری رو درست نمیکنه

از این فرصت برای مرور کنکورهای سال قبل یا مرور منابعی که سوالات پرتکرار داشتن استفاده کن. این دیگه کاریه که میتونید بکنید. بعد از آزمون تصمیم بگیرین که درست و حسابی برای آزمون سال دیگه بخونین یا از نتایج و انتخاب رشته آزمون امسال استفاده کنی

بله درک میکنم. اول اینکه بنظرم واقع بین باشین؛ یعنی در این فرصت کمی که مونده سطح توقعاتتون بالا نباش ...

من جزوه تهیه کردم ولی وقت نشد بخونم 

به نظرتون بمونم سال بعد واسه دولتی می ارزه؟ با توجه به اینکه شرایطم خیلی فرق نمیکنه همش سرکارم فقط تابستون وقتم آزاده 

من جزوه تهیه کردم ولی وقت نشد بخونم به نظرتون بمونم سال بعد واسه دولتی می ارزه؟ با توجه به اینکه شرا ...

آخه تجربه نشون میده سال بعد هم مثل امسال میشه و یکجورایی بخاطر کم کردن فشاری که الآن حس میکنید اینو میگید. بنظرم در حد توان برای این چند روز هم تلاشتو بکن و بعد از آزمون تصمیم بگیر. اگه خواستی برای سال دیگه بمونی واقعا همت و اراده خیلی قویی میخواد که مثل امسال نشه. در این مسیر یک مشاور که پیوسته بهش گزارش کار بدی خیلی میتونه کمک کننده باشه. حالا فکر سال بعد رو فعلا نکنید. قدم به قدم. الآن اولویتتون همین آزمونه 

بله ارشد... استعداد درخشان میشه .. ۳بت نام میکنی اسمت درمیاد میری دانشگاه

من خودم استعداد درخشان بودم اما کنکور دادم   چ عجیب 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

بله ارشد... استعداد درخشان میشه .. ۳بت نام میکنی اسمت درمیاد میری دانشگاه

ارشد ازاد  هیچی نزنی تو دفترچه قبولی؟    من خودم ملی ام 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏