2777
2789

بخدا قسم واسش کم نذاشتم

محبتم سرجاش بود

بعد محب ساده نمیکردم

اگه ناراحت میشد ازم نمیذاشتم شب ناراحت بخوابه از دلش در میاوردم صبح هم سرکار میرفتم بعد از ظهر با گل بر میگشتم پیشش تا کامل از دلش در بیارم

واسش کلی کادو خریده بودم بعضیا رو میدونست بعضیا رو مخفی کرده بودم یهو بهش بدم

شب یلدا واسش طلا خریدم، یکیشو دستبند بود یکیشم انکشتر بود 

دستبند رو میدونست انگشتر رو نه

ولنتاین قرار بود واسش گوشی بگیرم من گرفتم کادوش کردم اما نیست ک

زندگیمو دادم تا خونه بزرگ واست بسازم

اخه چیکار کرده بودم یکی دیگه رو ب من ترجیح دادی 

مگه اون چی داشت 

بد دردیه واسه یکی جونتو بدی وقتی داشتی خوشحالش میکردی بال و پر در میاورد بعدش خیانت کنه و صاف تو چشات نگاه کنه بگه دوستت ندارم 

اخه اون چی داشت منکه جونمو واست دادم 

خیلی بی معرفی

هدفم بزرگ کردن شرکت (✅انجام شد)، هدف دوم: بزرگتر کردن شرکت (↩️ در حال انجام)، هدف سوم: ورزش و شرکت در مسابقه بعد از ۳ سال (🏋️‍♂️↩️ در حال انجام سال اول)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگل بود؟

بود دیگه ی جورایی

هدفم بزرگ کردن شرکت (✅انجام شد)، هدف دوم: بزرگتر کردن شرکت (↩️ در حال انجام)، هدف سوم: ورزش و شرکت در مسابقه بعد از ۳ سال (🏋️‍♂️↩️ در حال انجام سال اول)

برو پی ادمی که لیاقت محبت و توجه داشته باشه اونم رفت پی لیاقتش

هی دیگه ب هیشکی اعتماد ندارم

احساس ندارم دیگه

دوست داشتن زیاد ادمو هوایی میکنه

دقیقا چون زیادی دوستش داشتم فهمید هر جور تونست باهام برخورد کرد

اگه یکی رو دوست داشتید نزارید بفهمه دوستش داری

دقیقا چون زیادی دوستش داشتم فهمید هر جور تونست باهام برخورد کرداگه یکی رو دوست داشتید نزارید بفهمه د ...

ندونه م عذااااابه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

ندونه م عذااااابه

هی نمیدونم 

ک ی روزی پشیمون میشه از کارش

اما دیره همین الانشم دیره

زنگ بزنه بگه پاشو بیا جونتو بهم بده میرم میدم

اما بگه برگردیم ب هم میگم ن 

هی نمیدونم ک ی روزی پشیمون میشه از کارشاما دیره همین الانشم دیرهزنگ بزنه بگه پاشو بیا جونتو بهم بده ...

درست میشه.اینم شد یه درس از زندگیت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

درست میشه.اینم شد یه درس از زندگیت

هی این درس از زندگی 

حسم

اعتمادم

خوشحالیم

حال خوبم همه چیمو ازم گرفته هرکاری میکنم یه گوشی ای از قلبم درد میکشه آه میکشه 

هی این درس از زندگی حسماعتمادمخوشحالیمحال خوبم همه چیمو ازم گرفته هرکاری میکنم یه گوشی ای از قلبم در ...

طبیعیه دوست عزیز.گاهی وقتا سالها طول میکشه که فراموش بشه یا کمرنگ بشه