2821
2789
عنوان

من یک مادرم

181 بازدید | 2 پست

نه همیشه قوی ام     نه همیشه خندان. اما همیشه هستم.   وقتی که نیم شب ازخواب میپرم تا آرامشت رو چک کنم.     وقتی خستم ام اما باهات بازی میکنم وقتی که گرسنه ام.     اما اول غذا تورو آماده میکنم   من یک مادرم اما.😔،😔😔 گاهی دلم میخواهد کسی بیاید دستم را بگیرد و بگویید.      حق داری خسته ای    گاهی خستم ام گاهی بغض میکنم. گاهی دلم یه آغوش میخواهد گاهی دلم یه گوش شنوا میخواد. بدون قضاوت   بااین حال.    هیچوقت از مادربودنم پشیمون نمیشم. و اگر زمان به عقب برگرده هزار بار دیگر.     مادر بودن رو انتخاب میکنم.             ❤️‍🩹❤️‍🩹🧑‍🍼🧑‍🍼👩‍❤️‍👨

حالتو کاملا درک میکنم یک دختر یک ساله دارم تو این یک سال پوست سرم کنده شد والا ولی عاشقشم

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خدااا جونم خدای مهربونم تورو بغلت کنه و نوازشت کنه و نسیم های مهربونیشو بفرسته تو زندگی ات لطفا همه بچه هاتو برا خدا بزار ببین چی میشننننننن❤️🥺 شما ب عنوان مادر پیش خدا جایگاه داری مارو هم دعا بکن

حجابی شده ❤️🌺

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

غسل روز عرفه

ar_8 | 10 دقیقه پیش

یزدی ها

کرمشبتابمم | 10 دقیقه پیش
2791
2779
2792