2777
2789
عنوان

چخبر خانوما امروز چیکار کردید

87 بازدید | 14 پست

من خونه رو تمیز کردم بعد یه ذره خوابیدم بلند شدم رفتم مرکز شعرمون و بازار چه و بعد رفتم سمت یکشنبه بازار و ده کیلو برنج خریدم دو کیلو انار و یک کیلو تخمه و دو کیلو پیاز بعد اومد سمت خونم یه برگر گرفتم خوردم و الانم اومدم نینی سایت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چای صبونه خوردیم بعدش رفتم آموزشگاه رانندگی بعدش هم اومدم خونه مشغول خونه تکونی شدم لباس های کمد ها رو ریختم بیرون دوباره مرتب چیدم الان هم شام الویه خوردیم میخوایم بریم بیرون میوه بگیریم😅

من گردگیری کردم تا خواستم جارو بکشم برقا رفت😐

منم نشستم پای نی نی سایت

بعده دوساعت برق اومد فوری جارو کشیدم

ظرفا رو شستم آشپزخونه رو تمیزکردم 

شبم همسرم املت درست کرد با هم خوردیم

الآنم رفته بیرون

منم پای تی وی و نی نی سایت😁

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

منم ظهرکلی ظرف شستم

جاروکردم

مرتب کردم

الانم مشقا دخترم کامل کردیم باباش بردش جشن حضرت رقیه منم خونم 

باید لباسارو مرتب کنم اتو کنم اضافه هارو‌جمع کنم خلوت بشه 

تو فکر خونه تکونی ام آشپزخونه روشستم و گردگیری ولی داخل کابینتا مونده

منم ظهرکلی ظرف شستمجاروکردممرتب کردمالانم مشقا دخترم کامل کردیم باباش بردش جشن حضرت رقیه منم خونم با ...

اونا رفتن خوش گذرونی تو بیچاره همه کار ها افتاد گردنت😂😂

ساعت 10 بیدار شدم رفتم خرید، بعد اومدم خونه نهار خوردم و دوش گرفتم رفتم دانشگاه بعدم رفتم باشگاه، الانم میخوام شام بخورم

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن