2777
2789
عنوان

منو تولد

200 بازدید | 14 پست

سلام

خانوما ماه دیگه تولد دوسالگی دخترمه.من تصمیم گرفتم هر سال براش تولد بگیرم ولی سبک بگیرم که بتونم هرسال بگیرم.مهمونام برای شام هستن و خودی .خانواده خودم و شوهرم. نا گفته نماند که شوهرم پسرخالمه و با خانواده شوهرم رودر بایستی ندارم .

حالا منو غذا :قیمه بادمجان به عنوان غذای اصلی - سالاد الویه - بورک - سوسیس سیخی -سالاد فصل- سبزی

عصر هم پفیلا -پفک هندی - کیک والس -شکلات -مارشمالو - نسکافه و میوه برای مامانا و بچه هاشون 

برای بعد شام هم چای میوه و کیک تولد 

به نظرتون خوبه؟

در مورد ژله هم باید بگم بلد نیست  مدل دار درست کنم پارسال هم درست نکردم .به نظرتون اگه تو قالب های طرح دار فقط یه رنگ ژله درست کنم بده؟آخه  لایه های رنگی رنگی ها وقت میگیره دخترم نمیزاره اذیت میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه حالا رودرواسي نداري...ما واسه رودرواسي دار انقدر تدارك ميبينيم

😁😁😁😁اگه رودبایستی داشتم مرغ و کباب و دسرهای مختلف میدرستیدم .الانم مبخوام هنرم و به خانواده شوهرم نشون بدم😉😉

خب ژله ساده درست کنم بده؟

ژله هات رو تو لیوان های یکبار مصرف که پایه دارن درست کن ،،مخصوص ژله و ایناست

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

میخوای ژلت خشگل بشه چون وقت نداری فقط برای بچه ها درست کن تو ظرفای پایه دار بریز  از چند رنگ استفاده کن روش هم هر جور دوست داری بچه گانه تزیین کن نمیخواد لایه لایه درست کنی وقتی رو میز بچینی رنگای مختلف داری وشیک میشه