2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحویلش ۴ ۵ ماه دیگه هست معلوم نیست اصل یا ناگر تموم کردن اون موقع ندادن حق ندارید شکایت کنید

اره اینو دیدم ،ولی میگن تو تمام قراردادها این هست

«اللهم عجل لولیک الفرج»
یعنی میخواد گرون تر بشه که الان پیش فروش شده 62فک کنم

متاسفانه اره ،الکی میگن برای ثبات قیمته ،تجربه ثابت کرده این پیش فروش ها باعث افزایش بیشتر قیمت سکه شده منم اولین بارم هست که می خوام بخرم 

«اللهم عجل لولیک الفرج»

نقدو ول کردی دنبال نسیه ای؟ اگه از پولت سیر شدی برو پیش خرید کن

دیر و زود داره اما سوخت و سوز نداره 😎😄اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن سرزمین بزرگان و شریفان ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله

من شرکت کردم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میشه شرایطش رو برام توضیح بدین و اینکه کدوم سایت ثبت نام مبکنه

مرکز مبادله سکه احراز هویت می کنی باید تو بانک ملی پول داشته باشی صبح ۸تا۱۱/۵وقت داری ثبت کنی بعد برای نوع سکه های مختلف ساعت خودش و داره تو سایت هست ولی قراردادش آدمو به شک میندازه 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
نقدو ول کردی دنبال نسیه ای؟ اگه از پولت سیر شدی برو پیش خرید کن

آخه از بازار ارزانتره و سالهای قبل هر کی خریده سود کرده ،منم اینو وام برداشتم تا خواستم طلا بخرم گرون شد گفتم سکه بهتره 

«اللهم عجل لولیک الفرج»
چه شرایطی گذاشته اگه شما خوندی ممنون میشم بگی

مثلا اگه سکه رو نده حق اعتراض نداری ،اگه مشکلی پیش بیاد نمی تونیم شکایت کنیم و...

«اللهم عجل لولیک الفرج»
تحویلش ۴ ۵ ماه دیگه هست معلوم نیست اصل یا ناگر تموم کردن اون موقع ندادن حق ندارید شکایت کنید

چرا اصل نباشه مگه میشه طلای بانک مرکزی قلابی باشه

«اللهم عجل لولیک الفرج»
2790
2778
2791
2779
2792