2821
2789
عنوان

تطبیق دیپلم

178 بازدید | 4 پست

سلام دوستان 

من دیپلم نظام قدیم دارم هنرستان فنی حرفه ای ولی پیش دانشگاهیو نرفتم اون موقع الان پرسیدم میگن برای دانشگاه یا کنکور باید حتما پیش و داشته باشی ، میخوامم دانشگاه نقاشی بخونم ، رفتم آموزش پرورش گفت باید بری نمره های ۳ سال دبیرستانتو بیاری تطبیق بزنیم بعد امتحان دوازدهم بدی ، الان میخوام بدونم چرا نمره های اون سه سالو خواستن من که نمیخوام اصلا تغییر رشته بدم تطبیق چرا آخه ، بعد الان تطبیق بدن نمره میاد پایین ؟؟؟؟ یعنی باید برم درسای سالای پیشو امتحان بدم؟ کسی تا حالا انجام داده بدونه ؟ 🙄

یعنی میخوای دیپلم مجدد بگیری ؟اگه آره بله باید تو رشته جدید انتخاب واحد کنی و آزمون بدی

راستش من نمیدونم اصلا بهش چی میگن ، من فقط چون بهم گفتن واسه دانشگاه باید پیش دانشگاهی یا همون ۱۲ ام داشته باشی رفتم که مدرکشو بگیرم که بعد بتونم دانشگاه آزاد ثبت نام کنم که دیدم میگن باید نمرات ۳ سال دبیرستانتو تطبیق بدیم ! 😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من نمیدونم اصلا بهش چی میگن ، من فقط چون بهم گفتن واسه دانشگاه باید پیش دانشگاهی یا همون ۱۲ ام ...

برای دیپلم مجدد گرفتن فقط سال دوازدهم امتحان میدی

و برای ریز نمرات به دانشگاه سال دهم و یازدهم باید ایجاد سابقه کنی 

2824
2823
2791
2779
2792