2789
عنوان

جفت پایین

605 بازدید | 30 پست

سلام،بچه ها من ۱۶ هفته باردارم، تو سونوی آن تی گفتن گه جفتت خیلی پایینه، دکترم گفت نزدیکی نکن و چیزای سنگین بلند نکن ولی استراحت مطلق نداد، الان به شدت تکرر ادرار دارم،اصلا شبا بخاطر تکرر ادرار نمیتونم تا صبح بخوابم، این به جفت پایین مربوط میشه؟

از دکترت بپرس

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نکنم علائم دیگه ای نداشتی همون۱۲هفتگی؟ دوست منم جفتش پایینه ولی کمر درد میگیره بیشتر

نه فقط کمر درد داشتم که تو سونو معلوم شد گفتم پایینه،خودمم شاغلم معلمم,با همین وضعم میرم مدرسه،خیلی سخت میگذره برام

نه فقط کمر درد داشتم که تو سونو معلوم شد گفتم پایینه،خودمم شاغلم معلمم,با همین وضعم میرم مدرسه،خیلی ...

مرخصی میگرفتی خب واقعا سخته منم ۶هفته رفتم یونو بهم گفت هماتوم داری کمدردهای وحشتنااااک داشتما فردا میخوام برم ان تی ببینم چجوریه

خدایا ... گشایشی ایجاد کن برای دلهاییکه با بغض صدایت میزنند💚