2777
2789
عنوان

دوستان گند زدم 😞

208 بازدید | 12 پست

نماینده کل استان مون اومد مراسم پدربزرگ ام بعد من مسئول آماده کردن پذیرایی ها بودم برای اونم مثل بقیه گذاشتم بعد خانواده ام اومدن گفتن باید براش سفارشی میزاشتی 

بنظرتون خیلی کار بدی کردم ؟😑

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مراسم پدربزرگت یعنی مرحوم شدن؟اگه آره خدا رحمتشون کنه 🩵روحشون قرین آرامش 🩵

و در مورد نماینده چی چی هم بر اساس مقام تفاوت قایل نشدی کارت درست بوده ایشون هم مثل بقیه انسان ه دیگه 😶‍🌫️

کارت خوب بوده 😍♥️😍

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

اون از کجا میدونسته پذیرایی سفارشی دارین؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مراسم پدربزرگت یعنی مرحوم شدن؟اگه آره خدا رحمتشون کنه 🩵روحشون قرین آرامش 🩵و در مورد نماینده چی چی ...

بله ممنونم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 

آها ممنونم 😘

اسی ببخشیدخانما ی کاربریو چند نفر باید گزارش کنن تا تعلیق بشه؟تاپیک اخرش راجب من زده مسخره کرده لطفا ...

ازت سوال کردم چی شده 😩 تو خود تاپیک مرتبطش جواب بده ببینم باز کی من و ایستگاه کرده😭

کارما♻️ یعنی من 😇یادم‌  میره،تو یادت میره،ولی  زندگی  یه  دونه  میزنه  تو  دهنت😸که  دیگه  یادت  نره……🥳🥳🥳   

ازت سوال کردم چی شده 😩 تو خود تاپیک مرتبطش جواب بده ببینم باز کی من و ایستگاه کرده😭

وا

من تاپیک زدم از مانتوم عکس گذاشتم اونم مسخره کرد رفت راجب من تاپیک زد اون زنگوله گفته منظورش منم

وامن تاپیک زدم از مانتوم عکس گذاشتم اونم مسخره کرد رفت راجب من تاپیک زد اون زنگوله گفته منظورش منم

من یه عالمه وقت گذاشتم 😐اصلا نمی‌دونستم قضیه چیه ازت عذرخواهی میکنم که تو تاپیکش پست گذاشتم فکر نمی‌کردم در راستای مسخره کردن کسی باشه 🫶🏻♥️🫶🏻

نمی‌دونم چرا اینجا اینطوریه باید اول برم تاپیکای طرف و بخونم بعد وقت بذارم راهنمایی کنم این بار چندمه سر کار میرم 😭