2777
2789
عنوان

بارداری خیلی برام سخت میگذره

125 بازدید | 11 پست

هفت ماهمه از اول بهم سخت گذشت تا الان 

نمیدونم بارداری پسر اینجوری یا نه آخه سر دخترم انقدر خسته تنبل نبودم 

همش نفس تنگی دارم باید حتما دراز بکشم بی‌حوصله هستم همش کارای خونه هم کلا نمیکنم غذا هم یا بیرون یا خونه به زوری ی چیزی شوهرم درست کنه 

نه مادرم نه مادر شوهرم هفته ماه ها هم بگذره نه غذایی برام میدن نه میگن بیا خونه ما

تا حالا به روشون هم نیاوردم اما واقعا دارم عذاب میکشم سخت شده برام این شرایط 

مادرم امروز بعد از یک هفته زنگ زده میگه ی شب بهت میگم بیا خونمون شام ولی بعدش دیگه نیا تا عید چون می‌خوام خونه تکونی کنم منم گفتم راحت باش نمیام خونتون کاراتو بکن این از مادرم بقیه ک هیچ 

من کل۹ماهودرازکشیدم تا۵ماهگی هماتوم داشتم بعدشم حساسیت به جفت گرفتم جفتمم پایین بودحالت تهوع که تاچن روزبعدزایمانم داشتم بازم بگم؟آرزوم بود۲دقیقه بتونم وایستم کنارپنجره پس شرایطت خیلی ازمن بهتره خودتودرگیرمسائل الکی نکن

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد میگن بارداری دختر سخته بقران من دوساله نابود شدم هم سر پسرم عذاب کشیدم هم سر این فسقل منم همش دعا میکنم آخرای اسفند برسه ‌تموم شه خیلی داغونم ولی من خانواده خیلی حمایت میکنن بعد ی هفته اومدم خونه مامانم میگه نرو وایستا تا اخرش اما نمیتونم پسرم کوچیکه اذیت میکنه خونه خودم راحت ترم😢

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

متأسفانه در بارداری هورمون ها به هم می‌ریزند.

من پزشک جراح و متخصص زنان و زایمان هستم. در ایتا کانال زدم تمایل داشتی عضو شو. لینک👇👇👇 https://eitaa.com/DrNesaVarmaghani         همچنین میتونی در ایتا به شماره 09015773191 پیام بدی تا لینک کانالم برات ارسال بشه.                                 اینستاگرام: dr.nesa.varmaghani

من ۱۳ هفته ام تازه حالت تهوعم بهترشده.کمی احساس سنگینی می کنم سینه هام از الان خیس میکنه لباسمو .و احساس میکنم دارن میترکن و خیلی دردناکو سفته.از نظر خواب اوکی هستم اصلا مثل بارداری‌های قبلیم تنبل نیستم با اینکه اونا دختر بودن اینم دخملم.اسی جان روزی یه کار هرچند کوچیک انجام بده اصلا اهمیتی نداره چه کاری باشه.اینجوری کم کم خونه زندگیت مرتب میشه.انشالله دوماه دیگه گل پسرت بیاد دیگه راحتی من چی باید ۶ ماه انتظار بکشم.