2777
2789

والا اون قدیم بود ک ی پولی مالی سرمایه ای جمع میکردن بدرد میخورد الان هرچقد بدویی ب جایی نمیرسی

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

هر جفتش برای انسان لازمه و اگه فقط کار کنیم بدون تفریح تهش میشیم ژاپن با آمار خودکشی بالا اگه هم فقط تفریح کنیم بدون کار میشیم هندوستان 😂🤦

پس هم کار کن هم تفریح

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

نچ 

هر دو نیاز هست

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

هر جفتش برای انسان لازمه و اگه فقط کار کنیم بدون تفریح تهش میشیم ژاپن با آمار خودکشی بالا اگه هم فقط ...

خب نکته اینه اگ زیاد کار کنی انقدر خسته میشی ک حوصله تفریح هم نداری

خب نکته اینه اگ زیاد کار کنی انقدر خسته میشی ک حوصله تفریح هم نداری

تفریح رو قرار نیست هرروز داشته باشی که تو کشورهای جهان اولی هم این باب نیست تفریح مناسب آخر هفته هستش نه کل روزای هفته و صد البته آدم پر انرژی و اکتیو به همه بخش های زندگیش بها میده 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تفریح رو قرار نیست هرروز داشته باشی که تو کشورهای جهان اولی هم این باب نیست تفریح مناسب آخر هفته هست ...

اولا مگه همه ادما پر انرژی و اکتیون؟

بعدشم جرا باید تفریح فقط برای اخر هقته باشه؟

مگه برده داریه؟

اولا مگه همه ادما پر انرژی و اکتیون؟بعدشم جرا باید تفریح فقط برای اخر هقته باشه؟مگه برده داریه؟

عزیزم شما هرروز هفته تفریح کن وقتی هم انقد توانایی کمی تو تبادل نظر و نقد نظر بقیه داری احتیاجی به تاپیک زدن نیست 

ما ایرانیا زیاد اهل کار نیستیم حتی با امار جهانی حساب کنی بجز یکی دو تا قشر جامعه بقیع‌کارشون‌هم تفر ...

ن غلطه

امار تعداد ساعت کاری  کشور ها رو ببینی ما از همه کشور های اروپایی تقریبا بیشتز کاز میکنیم

ن غلطهامار تعداد ساعت کاری کشور ها رو ببینی ما از همه کشور های اروپایی تقریبا بیشتز کاز میکنیم

خخخخ آره کاملا مشهود مخصوصا سیستم اداری 

احیانا تو حباب خودتون زندکی‌میکنین نه جامعه واقعی