2777
2789
نشون بده که فرد مورد اعتمادی هستی و اگه به حرفات گوش بده ضرر نمیکنه

نمیده ده بار بهش گفتم اینجوری نکن میگه باشه ولی باز کار خودشو میکنه

لطفا برای سلامتیم صلوا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیده ده بار بهش گفتم اینجوری نکن میگه باشه ولی باز کار خودشو میکنه

😂😂اینا می‌دونی طبیعتشون اینه لجباز و یه دندن تو هم به حرف اون گوش نده اگه گفت چرا بگو گوش بده تا گوش بدم 

😂😂اینا می‌دونی طبیعتشون اینه لجباز و یه دندن تو هم به حرف اون گوش نده اگه گفت چرا بگو گوش بده تا گ ...

من گوش ندم کتک میزنه هم دوسش دارم هم ازش بدم میاد میخوام باهام خوب باشه ولی نمیشه

لطفا برای سلامتیم صلوا

من گوش ندم کتک میزنه هم دوسش دارم هم ازش بدم میاد میخوام باهام خوب باشه ولی نمیشه

واااا دخترررر چرا باید کتک بزنه وقت کتک اینا گذشته   حتما فهمیده که خیلی دوسش داری و تو هیچ شرایطی ترکش نمیکنی هرجور دلش میخواد باهات رفتار مکنه

واااا دخترررر چرا باید کتک بزنه وقت کتک اینا گذشته حتما فهمیده که خیلی دوسش داری و تو هیچ شرایطی ت ...

اره وقتی دعوا میکنیم اصلا نمیاد منت کشی و همیشه من میرم برای همین اینجوری میکنه

لطفا برای سلامتیم صلوا

یجوری بهش بفهمون که تا همیشه پیشش نیستی  اعتماد به نفس تو ببر بالا زیاد بهش نچسب ولی در عین حال احترامشو نگه دار 

اره وقتی دعوا میکنیم اصلا نمیاد منت کشی و همیشه من میرم برای همین اینجوری میکنه

نگااااااااا بهش یاد بده بزار یاد بگیره اگه تقصیر اونه باید خودش بیاد معذرت خواهی حالا تو هم زود قبول نکن به شرطی قبول کن که دیگه تکرار نکنه

یجوری بهش بفهمون که تا همیشه پیشش نیستی اعتماد به نفس تو ببر بالا زیاد بهش نچسب ولی در عین حال احتر ...

میخوام ولی نمیتونم ازش دور بمونم

لطفا برای سلامتیم صلوا

خب تو هم.اونقدر وایسا تا بیاد مگه تا چند ساعت دیگه نمیاد ینی اصلا دوست نداره؟. ارزشتو ببر بالا دختر

ی بار ی هفته قهر کردم اصلا نیومد تا خودم رفتم 

لطفا برای سلامتیم صلوا

ی بار ی هفته قهر کردم اصلا نیومد تا خودم رفتم

🙁اسی بهت میرسه ؟پول می‌زنه به کارتت؟میبرتت بیرون ؟کمکت می‌کنه تو خونه؟قربون صدقت میره؟وقتی تو خونس بهت توجه میکنه؟اگه اینارو بکنه بدون دوست داره