2777
2789

من ناخنکارم کارمم هم خوبه به عنوان تازه کار 

این همه دوست و رفیق حاضرن پیش بقیه برن ولی پیش من نیان ( فقط یکیشون میاد پیشم ) 

فکر میکردم این حرفه رو یاد بگیرمبهم کمک میکنن ولی اشتباه میکردم  

جوری شده فامیلاشون میان پیشم ولی خودشون نه هعی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زندگی به من یادداد نباید ازکسی توقع داشت، بیشتر خودم میرنجم اینجوری

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

من هر کدوم کاری راه انداختن ازشون حمایت کردم مشتریشون شدم معرفی کردم مشتری بردم براشون ب نظرتون بیجا ...

خب شما مدلت اینه 

قرار نیس همه مثل هم باشن 

منکه خودم پشت دستمو داغ گذاشتم با آشنا کار نکنم 

آدم با غریبه خیلی راحت تره 

❌️لایکم نکنید لطفا❌️
شاید برا این نمیان ک فک میکنن تو پول قبول نمیکنی ازشونالان من خودم پیش فامیل نمیرم چون برم پول نمیگی ...

اره دقیقا منم فک میکنم اگ برم پیش دوستو فامیل فک میکنه واسه این اومدم ک پول ندم 

اسی اصلا ناراحت نباش ی دوست دارم ک اوایل کارش له له میزد واسه مشتری انقدر ارزون میدادو بعدشم تخفیف بعد هفت هشت ماه الان خیلیارو جواب مبکنه میگ از فلانی خوشم نمیاد ماشالا خیلی وضعش خوب شده

اره دقیقا منم فک میکنم اگ برم پیش دوستو فامیل فک میکنه واسه این اومدم ک پول ندم

متاسفانه حرف ایشونو تایید میکنم 😅

حالا اگر طرف کارش خراب بود هم دیگه روم نمیشه بگم

گرونتر هم بگه روم نمیشه بگم تخفیف بده

شما خودتو ناراحت نکن

روزی هرکس دست خداست مشتری های شمام خدا براتون کنار گذاشته ناراحت نباش فقط اطرافیانتو بشناس اینا حمایت گر نیستن

یه دوست ناخون کارم نداریم بریم پیشش🚶

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎