2777
2789
عنوان

بچههه هااا🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 18 پست
آدرس یه پیج برات بصورت تصویری می‌فرستم . این خیلی کفش استوری می‌کنه . وارداتی هست . من ازش کفش نخرید ...

دستت درد نکنه خیلی لطف کردی🥺♥️

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
آدرس یه پیج برات بصورت تصویری می‌فرستم . این خیلی کفش استوری می‌کنه . وارداتی هست . من ازش کفش نخرید ...

عزیزم نفرستادیا🫠میشه بیزحمت بفرستی برام

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم نفرستادیا🫠میشه بیزحمت بفرستی برام

همون وقت فرستادم نمی‌دونم چرا نیومده هنوز . اسم stock_livergy را در اینستا سرچ کن . عکسشم زمینه اش قرمزه ی تیشرت زرد داره روی تی شرت نوشته لیورجی 

همون وقت فرستادم نمی‌دونم چرا نیومده هنوز . اسم stock_livergy را در اینستا سرچ کن . عکسشم زمینه اش ق ...

دستت درد نکنه قشنگم🫠♥️🥺