2777
2789
جدی داری میگی؟؟؟؟؟؟😳😳😳مهوا؟ سبز پوش؟ همون تو خوابم معنیشو فهمیدی؟جالبه

اره تو خواب رفتم تو گوگل سرچ کردم....بعد صبح ک بیدار شدم برای اطمینان رفتم گوگل نگاه کردم دیدم اره همچین معنی داره‌..بعد همش به خودم میگم نکنه اون لحظه بیدار شدم واقعا تو گوگل سرچ کرده باشم....تو اون بازه زمانی یادم نبود ک سابقه سرچ رو نگاه کنم....بعد جالب اینه ک من ماه شب چهارده رو خیلی دوست دارم....حس خوبی میگیرم ازش

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای خدا این بزرگ شه چطو ر تو جامعه بهش بگن بوسه🙈

قشنگه گه🥰تا اون موقع انقدر اسمای عجیب زیاد میشه ک این اسم عادیه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
نیلا هم قشنگه . شبه اسم کابریت

نیلا خیلی زیاد شد الان تو کلاس دخترم ۳تا نیلا هست...به نظرم فراوانی اسم زیاد نباشه قشنگتره

سلام ببخشین اونجا تاپیک تعطیل شد 

خاستم‌بگم .

👌 اژدها وارد میشود 😂🤣

.

هاخه فقطم مشروب نبوده که...

بعدم هر کار کرده برا خودشه باشه ولی زندگی یکی دیگه رو نابود کرده با دروغاش . نمیشه بگه به تو چه گذشته خودمه!

خودش رو آدم بزاره جای اون مرد بدبخت که بازی خورده

وَ خدایی که بشدت کافیست ...🌱 (آقاهستم)!

سلام ببخشین اونجا تاپیک تعطیل شد خاستم‌بگم .👌 اژدها وارد میشود 😂🤣.هاخه فقطم مشروب نبوده که...بعدم ...

من اژدهام ینی؟؟؟😂

من کلا از اینکه تا حرف بزنی

میگن به ما چه به تو چه به اون چه

بدم میاد

چون واقعااا بعضی رفتارها تبعاتش بیشتر از یک نفر رو میگیره

من شوهرم مشروب میخوره

خودمم چندباری کنارش نشستم برا همین میدونم وااااقعا خانمان بر اندازه....

سلام ببخشین اونجا تاپیک تعطیل شد خاستم‌بگم .👌 اژدها وارد میشود 😂🤣.هاخه فقطم مشروب نبوده که...بعدم ...

حالا که قدم رنجه کردین تا اینجا اومدین

اسم نی نی گشنگم بگین

نار و ملیح و رووون و امروزی باشه😁

من اژدهام ینی؟؟؟😂من کلا از اینکه تا حرف بزنیمیگن به ما چه به تو چه به اون چهبدم میادچون واقعااا بعض ...

بله دیگه اژدها کمه براتون ماشاا.. خخ

یهو بستینش به فوحش و فلان

.

منم مثل شما بدم میاد بله . نباید عادی سازی بشه ...

کار اشتباه اشتباهه نمیشه چون یه جمعی انجام میدن حالا بگیم ... . غیر از اصن دین و ایمون مشروب درست نی

من لب نزدم خدا روشکر ولی دیدم کسی که مست باشه😓

.

متاسفانه 

حالا انشاا.. همسرتون کلا میزاره کنار چون داره پدر میشه

بالاخره فرق داره زندگی آدم تو هر مرحله ایی.

حالا که قدم رنجه کردین تا اینجا اومدیناسم نی نی گشنگم بگیننار و ملیح و رووون و امروزی باشه😁

اووو به سلامتی  به سلامتی به سلامتی

من براش دعا میتونم کنم 

هاخه اسم بلد نیستم‌. پسر ۳۰ ساله مجردم چه بدونم اسم دختر نوزاد چی خوبه تو فازش نبودم 🤣

خودم ولی از بچگی از اسم سارا خوشم میومد.