2777
2789
نفهمیدم چی گفتی🤣🤦🏻‍♀️

اون کاربر ریپ زدم پاک کرد

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی بهم گفت دختر خوبی هستی حیف ی وجب قدت کمه گفتم تا زمانیکه من ب دماغ گندت کار ندارم توم ب قد من کا ...

😂😂😂

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

بابام یادم داد 

درختِ بی ثمر، گِز هم بلنده 😂😂😂😂

میگ مثل درخت گز که بلنده ولی ثمر نداره

یعنی فقط قدرت درازه، عقل نداری 😂

(دوستان قد بلند به خودتون نگیرید، اینا برای کسایی که عقل ندارن) 

فکر کن دعواعه داریم همو فحش کش میکنیداون بگو تو چی میگی کوتوله خب الان خنده و سکوت جایزه؟

ببین بزار یه مثال واضح برات بزنم .همین الان تو تاپیکت ببین چه پست هایی گذاشتن؟ 

آدم اصلا دیدش به این آدم ها عوض میشه .ببخشیدا ولی کسی که بقیه رو مسخره کنه در هرصورت بی شخصیته .(حالا میخواد شروع کننده باشه یا جواب دهنده)

الان شما هم بگی کلا شان و شخصیتت میاد پایین 

نظر منو میخوایی جواب نده کلا .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

یکی بهم گفت دختر خوبی هستی حیف ی وجب قدت کمه گفتم تا زمانیکه من ب دماغ گندت کار ندارم توم ب قد من کا ...

این یارو که میگم

همه‌چی تمومه دماغ عروسکی لب قلوه ای موهای طلایی قد بلند

فقط عقلش کمه و روانیه

ببین بزار یه مثال واضح برات بزنم .همین الان تو تاپیکت ببین چه پست هایی گذاشتن؟ آدم اصلا دیدش به این ...

قبول دارم واقعا 

ولی شرایط جواب ندادنو ندارم 

وگرنه اصلا دوست ندارم با آدمی به این کوته فکری دهن به دهنم بشم