2777
2789
عنوان

کمک بچه هاااا

28 بازدید | 4 پست

من به چرک خشک کن آموکسی سیلین حساسیت دارم نمیتونم بخورم دیروز رفتم دکتر گفت دیگه نخور ولی نگفت جایگزینش چی بخور حالا دندونم عفونت کرده از دیشب تا حالا دارم میمیرم چه کار کنم .به نظرتون جایگزین چی بخورم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از هوش مصنوعی پرسیدم اینو گفت😂:

اگر به آموکسی سیلین حساسیت دارید، باید از مصرف آن خودداری کنید و به دکتر خود اطلاع دهید. برای عفونت دندانی، معمولاً آنتی‌بیوتیک‌های دیگری مثل **کلندامایسین**، **مترونیدازول** یا **لینوکولید** می‌توانند جایگزین شوند، اما این آنتی‌بیوتیک‌ها باید توسط پزشک تجویز شوند.

بهتر است هرچه سریع‌تر به دکتر خود مراجعه کنید یا از یک دندانپزشک مشاوره بگیرید تا درمان مناسب برای شما تجویز شود. در این فاصله، می‌توانید از داروهای مسکن مثل ایبوپروفن یا استامینوفن برای کاهش درد استفاده کنید، اما توجه داشته باشید که فقط پزشک می‌تواند درمان دقیق و مناسب را تجویز کند.

در صورتی که عفونت شدید باشد و علائم مانند تب بالا، تورم شدید صورت یا درد شدید را تجربه می‌کنید، حتماً به اورژانس یا دکتر مراجعه کنید.