2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اکثرا همینن والا من اب میخوردم اونم بر میگردوندم ولی برا تهوع دکتر B6میده از دکترت بپرسی بهتره چون ت ...

وای آره حتی آب هم از گلوم پایین نمیره همش معدم خالیه و همین خالی بودن معدم بیشتر حالمو بد میکنه😭 هرچی میخورم همون موقع برمیگردونم

رب به بخورمربای به خانگی بخور خود به بخور دمنوش به بخور هم خطر سقط ازت دور میشه هم کاملا تهوع خوب می ...

چیزای شیرین و ک میخورم بیشتر حالمو بد میکنه خصوصا به 🤦‍♀️ بااینکه قبل بارداری عشق شیرینی بودم 

من سر دخترم از ۷هفته حالت تهوع داشتم تا ۴ ماه الان باز باردارم الان ۹هفتم اصلا هیچی ندارم.با دمیترونم درست نمیشه فقط تحمل کن .

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای آره حتی آب هم از گلوم پایین نمیره همش معدم خالیه و همین خالی بودن معدم بیشتر حالمو بد میکنه😭 هر ...

به دکترت بگو تا مولتی ویتامینت رو قوی بنویسه 

یادمه همیشه یه سطل همراهم بود 

🤣😅

تو دعا کن این وضع رو تا ۳ماه داشته باشی ن تا اخر بارداری

به دکترت بگو تا مولتی ویتامینت رو قوی بنویسه یادمه همیشه یه سطل همراهم بود 🤣😅تو دعا کن این وضع رو ...

دکترم گفت تا ۱۵ هفته نمیشه برات مولتی ویتامین بنویسم باعث ناهنجاری میشه 

تازه رفتم پیشش برام b۶ و دیمن هیدرینات نوشت

منم همش پلاستیکم دستمه خجالت میکشم سطل بگیرم دستم 😂