2777
2789
عنوان

دهه بیست تا سی

227 بازدید | 23 پست

اینکه میگن از بیست تا سی فقط کار‌کن و خودتو بساز و هیچ عشق و حالی‌نکن رو قبول دارین؟

به نظرتون تو این دهه باید بیشتر عشق و حال کرد یا تفریح؟

تعداد رای : 12
نظرسنجی
کار زیاد
2
16%
تعادل
8
66%
عشق و حال و تفریح
2
16%

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوباز تفریح؟یعنی‌ چطور مثلا؟

یعنی از صبح تا عصر سرکار . هفته ای دو روز هم تفریح مثلا جمعه ها تعطیل دیگه از صبح تا شب راحته و ی روز هم مثلا شام بیرون و یکم گشت و گذار

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

تعادل مثلا هفته ای چن ساعت کار؟

تو ایران مثلا ۴ ساعت یا ۵ ساعت کفاف زندگی اینده رو نمیده 

همین خوشگزرونیم باید پول داشته باشی روزی هفت ۸ ساعت کار اخره هفته هام مهمونی استخر خیابون کافه رستوران گردی

من و همسرم تو این دهه هستیمهمسرم کار میکنه و درس میخونهمن درسم تموم شد و کارای خونه به عهده منهتفریح ...

حالا ما چی شوهرم همیشه سرکار منم تو خونه بدون هیچ تفریحی شاید سالی یبار بریم خرید 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم

خب به نظرتون کدوم حالت ها از همه بهتره

تعادل عزیزم

ما درآمدمون اکثرا خرج خونه و خورد و خوراک میشه

مثلا توی بهمن ماه کمتر برای تفریح (خوراکی،کافه،رستوران،سینما و…) خرج کردیم که بتونیم اسفند ماه برای عید یه سری کارا انجام بدیم و خرید کنیم

شما باید طبق برنامه خودت بچینی اینجا هرکس یجوره

یعنی ۵۰ ساعتدر هقته کار‌مثلا؟

بستگی به شغل داره دیگه شغل ازاد ممکنه روزی ۱۵ ساعت کار باشه مثل همسر من 

یا پسرعمه ام پزشکه ممکنه ۱۲ ساعت شیفت باشه نمیشه گفت هفته ای چند ساعت 

اما میانگین همن ۷ ۸ ساعت میشه روزانه